Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisponiedzialek

pamiętacie ten film?

Polecane posty

Gość dzisponiedzialek
Co wy na to? Pamiętacie dziewczynkę w czerwonym płaszczyku z Listy Schindlera? Straszne, nie? Nikt tego nie rozumiał. Straszne to było. Ale taka jest prawda i tyle. O pewnych wydarzeniach powinny być pisane książki wiecie. O tym skąd ta dziewczynka też. I to jest STRASZNE - cały świat na to patrzał i nic. NIC. I tyle. Nic się nie wydarzyło od tamtej pory na temat tego co się stało pewnego dnia w Londynie. I dlaczego to dziecko, dlaczego taki płaszczyk, co to wszystko znaczy. Tyle :( I jeszcze wam napiszę jak ja oberwałam tym moim doktoratem po twarzy to pojęcia nie macie. I od matki też bo za dużo se myślałam na studiach. Niektóre osoby chyba żle skreśliłam, ale... aaa no i tyle wam napiszę. No to przeproszę, ale pewne rzeczy na tych studiach miały być powiedziane. Nie dam im się wiecie i tyle. Bo ja zawsze uważałam, że wiecie jedynie te etaciki, a ich wiedza - poziomu Darwina nigdy nie osiągną. Takie tam pierdy. Ja też ale zaś taka upierdliwa nie byłam. I powiem wam, że chodziło mi DOKŁADNIE o to, żeby te wielkie nazwiska rozumieć I MIEĆ. Dokładnie o to mi chodziło. Także no nie wiem czy to jest takie ważne czy nie, ale tylko to mi zostaje więc chyba jest ważne - bo co mi zostaje ze studiów przyrodniczych po latach? DWA WIELKIE NAZWISKA, z którymi BYLE CO MOGĘ robić i PASUJE. A reszta? I tyle. Bo dokładnie o to mi chodziło i przez to taka przymulona byłam - i tak niczego nie osiągną i co się tak rzucają. Ja też, ale te wielkie nazwiska to po studiach przyrodniczych jakieś by trzeba mieć, nie? i tyle. Co robili, czym się zajmowali. Jeszcze mam Watsona i Cricka z labu to dużo czytałam i tyle. Ale to było proste, a nade wszystko mam tę co im zdjęcia robiła i ją okradli wiecie, że już nie zyła jak oni zgarniali szmal. Bo czy naukowcy są lepsi niż inni ludzie? Nie - takie same świństwa robią i tyle. Na przykład podwójna spirala DNA i tyle. A pośmiertnie nagrody Nobla się nie przyznaje. Bo wiecie - moja matka. Czemu nikt o nią nie stał? W sumie mogła być Noblistką i tyle. A tu szkoła z wieszającymi się dziećmi, diabeł z zakonie. A przecież to były lata DNA i tyle. Ale Watsona i Cricka mam też to do labu z nazwisk mogę też iść. No nie oni byli najważniejsi, ale cóz... takie życie, że cała sława i splendor ich. Bo czemu nie chcę iść do labu i nie chciałam - bo wiedziałam jak to jest. Raz ci wyjdzie, raz nie, ciężko jest, a pózniej Watson i Crick , a ja? Co ja mam jeść? I tyle :(

Gość dzisponiedzialek
Bo wiecie zaczęlam PEŁNO ZDJĘC robić - to z tej helisy DNA. I tyle. Bo mi zawsze było szkoda tej co umarła BEZDZIETNIE i tyle. Ale pracę miała. I jeszcze ukradli jej zdjęcia a chwilę dłużej i to by kobieta wymyśliła wiecie, ale kiedy ja okradli, oszukali, a ona umarła na chorobę popromienną. I to wszystko było w Wielkiej Brytani i tyle. Takie smutne. Bo widzicie - czemu ja nie jestem po genetyce na przykład. A to jest dobre pytanie. Ze strachu, żebym nie umarła na chorobę popromienną a inni żeby mnie nie okradli.Bo jaka ja jestem naprawdę. TAKA. Własnie taka :(

Gość dzisponiedzialek
A to widzieliście? JONESTOWN - ide szukać tego w sieci. To se miałam zobaczyć to poszłam na Wiatr buszujący w jęczmieniu. I tyle. http://www.imdb.com/title/tt0762111/