Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuukaaająca

becikowe - a brak zaswiadczenia

Polecane posty

Gość szuukaaająca

Hej mam termin na styczeni 2012, ale chyba nie dostane becikowego bo trzeba miec zaswiadczenie ze było sie pod opieka lekarza od 10 tygodnia tak?? kurcze a ja byłam pierwszy raz dopiero w 13 tygodniu bo po prostu nie mogłam wczesniej:/ choc o ciązy wiedziałam i dbałam o siebie jak tylko mogłam teraz dowiaduje sie ze nie nalezy mi sie becikowe... czy sa jakies sposoby abym jednak dostała becikowe??

nie panikuj ,sadze ze jak dobrze zagadasz u twojego gin.i bedziesz chodzic na regularne wizyty to z pewnoscia wystawią ci zaswiadczenie bez problemu,kurde zreszta nie wiem czy dobrze slyszałam ,ale teraz chyba jest tak żę musisz miec poprostu w kazdtm trymestrze jedną wizyte no nie wiem nie chce cie wprowadzac w blad

Gość szuukaaająca
własnie sie nie orientuje w ogole, nie bedzie tragedii jak nie dostane becikowego ale wiadoma zawsze to ciut lżej bo z pieniążkami tak różnie:( ... tylko tak mnie znajoma nastraszyła chyba nie potrzebne sie stresuje akurat to nie jest najważniejsze ...

Gość Ola _b
mój mąz zajmuje się becikkowymi i z tego co mi powiedział to musisz miec zaświadczenie że byłas pod opieką ginekologa przed 10 tygodniem.

Gość uhauha
dokładnie. Jak będziesz teraz chodziła do jednego gina regularnie, to przecież na końcu ie odmówi Ci wypisania zaświadczenia! A moje pytanie jest: mając takie zaświadczenie, czy jest jakaś określona data aby móc je zrealizować?