Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacicaaa..r

czy ta dziewczyna ma jakas traumę?za kazdym razem jak podchodzi do szefa

Polecane posty

Gość kacicaaa..r

to zapina bluzke pod samą szyje...Juz nie tylko ja to zauwazylam ale wszyscy....Mamy 3 szefów i przy kazdym tak samo sie zachowuje.Tylko na moment idzie sie cos zapytac i zaraz sie zapnie..Wszyscy si esmieja z tego?Ciekawi mnei czemu tak dziwnie sie zachowuje.Ja rozumiem gdyby miala duzy biust i olbrzymi dekolt ale nie ma...

Gość kacicaaa..r
ja to zawsze jak ide do szefa to ropinam kilka guziczków, nie lubie jak mi rorywają bluzkę:(

Gość kacicaaa..r
bardzo smieszne:Onie rozpinam ale nie zapinam sie pod szyje obsesyjnie wupaly 30stopniowe:O

Gość czarnula2323
może jest poprostu kulturalna i nie swieci ceckami jak wy wszystkie kurwy w tej firmie!

Gość sddaad,
mozliwe ze jets ona pruderyjna i dlatego tak robi

Gość to świadczy o jej szacunku
wobec szefostwa :)

Gość myszynka21
dokłądnie, a nie wywalanie cycków na birko. Zero szacunku głupia szmato, Zero!

Gość chamstwo topa sie
czarnula2323 może jest poprostu kulturalna i nie swieci ceckami jak wy wszystkie k**wy w tej firmie! hahhaaaaaaa posikalam sie :D :D :D 🖐️

Gość kacicaaa..r
rany ale ona nawet ramiona musi zakryc...jakas bluzką jak idzie:O

Gość rgfregergr
i co? żal Ci doope sciska? ze sie szanuje dziewczyna? wez laska sie schowaj bo sie osmieszasz tym wpisem. Dziewczyna sie szanuje, szanuje swojego szefa a Ty pewnie liczysz ze jak pokazesz cycki i kawałek doopy to dostaniesz podwyżke? zejdz na ziemie!

widocznie bardzo poważnie traktuje swoje stanowisko, 'pozycję'- tak jest zwyczajnie kulturalnie być może 'w dzisiejszych czasach', już nikt nie przywiązuje do tego tak dużej wagi, ale wyśmiewanie takiego zachowania świadczy o głupocie i nieznajomości niektórych zasad wśród tych, których to śmieszy tak samo jak w niektórych kręgach jest obojętne czy facet, jak wstanie ma zapięta czy rozpiętą marynarkę ;-)

Gość kacicaaa..r
to praca w all center wiec jakie znow stanowisko:O

Gość kacicaaa..r
najdziwniejsze ze wcale nei jest powazna jest raczej taką naturalną trzpiotą dlatego mnei to dziwi

chodziło mi o stanowisko 'względem kogoś' jest 'podporządkowana' szefostwu

Gość masmix0002
ales ty pusta kacicaaa. straszny pustak jestes.... osmieszasz sie strasznie.... Ty penwie pałe obrabiasz pod biurkiem;/

Gość kacicaaa..r
877ij

Gość kacicaaa..r
kurwa ale wy jestescie beznadziejni...ja tu nie mowie o paradowaniu przed szefem z cyckami..ALe ona wyglda normalne ma normalna bluzke amusi ja zawsze zapiac pod sama szyje..jakby tam cokolwiek bylo widac to nie jest normalne zachowanie a jakas obsesja..Pdo sama szyje...na ostatni guzik rozumeiie?:O

Gość czarnula2323
szanue sie dziewczyna i tyle. A jestes beznadziejna skmoro sie tego czepiasz. Zazdrościsz bo Ciebie szef pewnie nie wzywa do siebie bo jestes jakas kurwa którą żałuje ze zatrudnił.

Gość kacicaaa..r
nie rozumieie o co mi chodzi ja tez sie szanuje..nie nosze mini ani nie pokazuje piersi..ale w upaly 30st nie nosze golów i bluzek zapietyh pod sama szyje:O

Gość mona lona ona
naprawde sie osmieszasz

Gość kacicaaa..r
u

Gość chamstwo topa sie
masmix0002 ales ty pusta kacicaaa. straszny pustak jestes.... osmieszasz sie strasznie.... Ty penwie pałe obrabiasz pod biurkiem;/ :D :D :D 🖐️

Gość chamstwo topa sie
autorka pewnie nawet cycow nie ma dlatego tak sie wkurwia bo nawet jak by chciala to nie ma co do pokazania :D a powiem ci tyle ze pewnie wlasnie to tych szefow porzadnie jara ze ta sie zapina pod sama szyje :D

Gość poczfarka
może ma złe doświadczenia z szefami

Gość kacicaaa..r
hahah no wlasnie dlatego mnei to dziwi bo ta laska jest baardzo szczupla i chyba ma AA =na oko dlatego mnei tym bardziej to dziwi

Gość mona lona ona
to Ty nic nie rozumiesz kacicaaa. Masz dobrze wychowaną koleżankę, która sznuje swoich pracodawców nie dwiecac jej golizną, a robisz z niej jakas psychopatkę. O co ci chodzi? Zazdrościsz jej czy jek?

Gość moim zdaniem masz 158cm
ja mam znajoma co została w LO zgwałcona i tez tak robi :(

Gość kacicaaa..r
kuwa no nie rozumiecie:OTa laska zachowuje sie dziwnie akby miala jakas traumę.Na zebraniu czy podczas rozmowyz facetami nigdy nie patrzy w oczy ani na twarz..Wyraznie ja to stresuje..Juz nawet on to zauwazyl i pytal czemu unika kontaktu wzrokowego.Tak nie zachowuje sie normalna osoba..:O

Gość mona lona ona
czyli ktoś kto pzreżył traume to debil, psychopata i ktoś nienorlamny? esuuuu...skąd Ty ejsteś? bo twoje rozumowanie mnie normalnie przeraża.... moja muszka od komutera jest bardzioej rozgarnieta

Gość kacicaaa..r
gdzie ja pisalam ze to debilka czy psychopatka...Pisze tylko ze mnie to dziwi i czy myslicie ze ma jakas traume...Rany ludzie umiecie czytac?:O