Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiaa ; d

Włosyy Co zrobić ?! ; (((

Polecane posty

Gość Klaudiaa ; d

A , więc tak zapuszam włosy już tak około 1 - 2 lata , i nic nie rosną mam je do ramion , a chciałabym , żeby były chociaż za łopatek ; [ Oczywiśnie jestem świadoma tego , że nie rosną mi dlatego bo mam STRASZNIE rozdwojone,wysuszone końcówki .. znaczy na wierzchu są ładne , gładkie tylko .. od środka są naprawdę straszne bo żeby chociaż tylko końcówki się rozdwajały to by było o wiele lepiej , ale one rozdwajają mi się tak od połowy głowy ; (( A nie zetne w żadnym wypadku bo będe wyglądac strasznie i wg .. a i podcinam je co 3 miesiące , ale i tak to nic nie pomaga ; // I teraz moje pytanie coo zrobić na rozdwojone końcówki ? Podacie mi jakieś domowe sposoby , albo jakie odżywki mam kupić bo w sumie kupiłam już ten cały jedwab i nic to tylko wygładza te zniszczone włosy , ale w nieczym nie pomaga bo wciąz są takie same ; [ I zastanawiałąm się nad kupieniem odżywki Wax , nafty i olejku rycynowego .. Mogli byście mi jakoś doradzić ? Najwązniejsze dla mnie to pozbyć się tych zniszczonych włosów i to żeby UROSŁY DO ŁOPATEK , A NAWET DŁUŻEJ ; (( Mam nadzieję , ze mi jakoś pomożecie , doradzicie z góry wielkie dzięki ; ** .. Czytałam już wiele takich tematów , ale może czegoś się jeszcze od was dowiem ; * .

Gość sdfghjkl
dziewczyno nie ma wyjscia jak porządne podciecie wlosów,nic ci nie zregeneruje rozdwojonych końcówek.Zetnj sobie np na boba,nie musi być b króciutki i wtedy dopiero zpuszczaj.

Gość rozdwojonych koncówek nic ci
nie sklei, cudów nie ma. A jesli tak je zotawisz to włosy beda coraz gorsze. Powinnas podciąc tyle gługosci ile jest rozdwojonych. Nie ma takiego preparatu który zdziała cuda bo jesli włos sie rozdwoi to nie wroci juz do swojego wczesniejszego stanu

Jedynym sposobem to jest ich ostrzyżenie. To jest nie prawda ze odżywka regeneruje włosy.. Odżywka jest tylko i wyłącznie do zamknięcia łuski włosa.. Ewentualnie daje im połysk i tyle.. A jeżżeli masz problem z końcówkami i Ci nie rosną to znak tego że muszą Ci się kruszyć.. A na to recepty nie ma..

Gość do angel
nie zgodzę się z tobą są preparaty które wciera się w skóre głowy i one mają za zadanie wzmacnić włosy i są naprawdę skuteczne! Ja mam wax (zagraniczny) i widzę poprawę w moich włosach nawet wtedy kiedy mam przerwe w używaniu tej odżywki. Miałam suche,zniszczone włosy,a teraz ładnie się układają,są mięciutkie,polecam.

Gość fryzjerkaa
Najlepszym wyjsciem bedzie sciecie wlosow- bo realistycznie mowiac nie odbudujesz ich. zacznij je odzywiac ,od srodka, czyli witamyny, polecam capivit piekne wlosy i paznokcie.

Na rozdwojone końcówki to można ściąć albo spróbować je odżywić ;) skutecznym środkiem wydaje się Sleek Look, odżywka wygładzająca, która nadaje się do tego typu problemu ;) Jest zrecenzowana na stronie doUrody.pl