Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejdejdajdaj

eh.. jestem podłamany, dół i ogólnie chujowo;/

Polecane posty

Gość dejdejdajdaj

generalnie dołuje mnie samotność.. ale wlasnie dostalem ostrego kopa 'w dupe' od jakiegos czasu bardzo mi sie spodobala pewna kolezanka... na 10 moich prób umowienia się udalo mi sie narazie 2 razy ;P to daje juz do myslenia,ze raczej nie jest mna zainteresowana.. no ale ja i tak nie mam co robic bo sa wakacje i nie mam nikogo innego na oku więc ciągle próbuje do niej startować... i co? wlasnie wchodze na facebooka... patrze a ona dodala nowe fotki (pomijam fakt, ze mi nie odpisała na smsa dzisiaj) iii... NA TYCH FOTKACH SIE OBSCISKUJE Z JAKIMS KOLESIEM... z jakiejs domówki w weekend.. ehh kurwa ide po vódke, którą mam w lodowce i dołuje dzisiaj :/ zabija mnie to wszystko, jeszcze do tego wszystkiego za tydzień mam jechać nad jakieś jeziora z takim towarzystwem że już mi sie nie chce tam jechac... a nie wypada odmówić :/

Gość Czy Ty wiesz ..,
wypada odmówić, mozesz się prxeciez rozchorowac:)

Gość dejdejdajdaj
no właśnie nie bardzo.. bo jestem z tymi ludzmi nacodzień i to nie przejdzie zreszta juz jest domek zarezerwowany ale juz chuj z tym.. bardziej mnie dołuje ten fakt z tą laską:P

Gość sex z toba byłby nieziemski
moze wydaje ci sie ze ten wyjazd bedzie nieudany a tu okaze sie, ze poznasz tam milosc zycia?:)

Gość dejdejdajdaj
ta hahaha zbyt wiele razy tak myslalem i nigdy nic nie wychodzilo, wiec tym razem nawet procenta nadzieji nie mam, zwlaszcza, ze jedziemy w takie miejsce, ze praktycznie tylko w swoim towarzystwie sie ludzie bawią :O zanudze sie tam.. masakra

Gość dejdejdajdaj
cale zycie szukam ...

Gość dejdejdajdaj
uuuuuuupppppppppp kurwa!

Gość Everything From Me !
hm najgorzej bybyło jakbyś pojechał z takim składem gdzie byłyby same parki, wtedy to dół murowany;p chociaz z drugiej strony miej na to wyjebaneeeeeeeeeeeeee tego kwiatu pół światu ! a jak ma być to bedzie :PP

Gość Werka81
Po co chłopaku wogóle zawracasz sobie nia głowę, ona cie olewa.Przeciez nic nie zyskasz!

Gość normalnie wypalę się
przestań piadolić! życie to nie paczka zapałek. czasami tak bywa, trzeba próbować dalej, niekoniecznie z tą dziewczyną, może nowe znajomości, nowe pasje, zainteresowania. pomyśl , co najbardziej lubisz robić i się tym zajmij- oprócz leżenia przed kompem.