Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greenee

JESTEM W ROZPACZY

Polecane posty

Gość Greenee

Po pierwsze przepraszam za moja pisownia ale pisze na klawiaturze komputerowej myszka. Rozkręciłam klawiature z tylu w celu jej wyczyszczenia, wlozylam z powrotem klawisze i gumowe krazki , ale mam problem z wkreceniem. Jak sie ja rozkreci to jest tam taka guma , czy plaska przezroczysta folia , pruboje tyl klawiatory razem z folia przekrecic do gory nogami i polozyc na czesc z klawiszami , przod. Ta folia opadai musze ja przytrzymywac , ale potem i tak jak przykrecam srobki to klawisze nje dzialaja bo jes zle , czasem cos sie przesuie. Prosze o pomoc, POTRZEBUJE NATYCHMIASTOWYCH ODPOWIEDZI .

Gość dcdscsdcsdcsd
to wez to skrecaj normalnie, poloz na brzegu stolika i od dolu patrz

Gość lala mala
ale o co chodzi?????????

Gość stać cię na tyle
ja też mam problem zalałam telefon bobofrutem, teraz się suszy czy mam sznase ze jeszcze zadziała? poważnie

Gość Greenee
no dlatego ze nie wiem co robic Huzarnik , musze szybko ja skrecic albo kaput , zadnym sposobem nie idzie

Gość Greenee
uzytkowniku ;stac cie na tyle ; to zalezy jak bardzo sie zalal , mj kiedys sie zalal i udalo mi sie uratowac

Gość Greenee
no dlatego ze nie wiem co robic Huzarnik , musze szybko ja skrecic albo kaput , zadnym sposobem nie idzie

Gość stać cię na tyle
kilka kropel ale skubany się wyłączył, a co do klawiatury nie pomogę nie znam się kompletnie, jedyna rada to kup jakąś tanią chińska jak ci pilnie potrzebna:)

Gość Greenee
mam nadzieje ze ci zadziala , trzeba szybko wytrzec i wysuszyc , jest szansa , dzieki zarade , jakos sobie poradze