Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aranelka

Po czym poznać, że ON...

Polecane posty

Gość jak to u faceta
nie musi być ciągle ta sama przez całe życie, ale idealnie byłoby by przez całe życie zawsze była u boku młoda partnerka

Gość jak to u faceta
a, i jeszcze nie kłótliwa (ale określnienie "posłuszna" też załatwia sprawę", powinna lubić sprzątanie i mieć te same hobby co jej facet no i jeszcze powinna być młoda

Gość up...
soz- masz racje, nie ma co dyskutowac-mimo tego ze kazdy ma swoje zdanie w danym temacie ogolnie przyjete standardy pozwalaja przewidziec pewne sytuacje i tym samym uniknac raf. Przykladem takiego standardu jest- facet ktorego kontroluje alkohol lub narkotyki- to oczywiste ze powninien byc wykluczony z rankingu gdyz nie rokuje chocby byl urodziwy jak sam aniol z nieba

Gość up...
:-) milo spotkac tu kulturalna osobe ktora nie wchodi tu by stawac okoniem przeciw wszystkiemu co inni pisza;-)

Gość Ahmud z Iranu
Najlepiej standardy uznawane przez pobożnych Irańczyków lub Afgańczyków.

Gość Madra Malgosia
zeszliscie z tematu topiku:p

Gość up...
rudy- standardy przyjete przez istoty ludzkie i opierajace sie na behawioranych zachowaniach czlowieka :-) np kiedy lew wygrywa z drugim lwem biwe o przywodztwo w stadzie po wygranej zabija WSZYSTKIE lwiatka po to, by geny poprzednika nie mialy racji bytu a takze po to, by samice mialy szybko ruje. ale czlowiek to nie dzikie zwierze, ma inne zachowania behawioralne- wystarczy je znac i rozumiec by znalezc optymalnego partnera i przewidziec jego przyszle zachowania. dobrej nocki:-)

Gość Magdalllllena_
Moim zdaniem: - jest wierzący i praktykujący, albo przynajmniej nie ma z tym żadnego problemu: wyraźna awersja do Kościoła, wiary, Boga - brak nałogów - szacunek do matki i byłych partnerek - owych byłych partnerek nie może być za dużo, zależy jeszcze od wieku, ale więcej niż jedna, dwie poważne partnerki to w wieku powiedzmy 20-30 lat za DUŻO - jest stabilny emocjonalnie - nie czeka z oświadczynami więcej niż 2, 3 lata (chyba, że jak się poznajecie macie po 15 lat) - ma pracę (dziś nie jest to takie oczywiste), albo przynajmniej wyraźnie robi wszystko by ją mieć, uważa że mężczyzna musi być oparciem dla kobiety - generalnie szanuje kobiety, nie przeklina przy nich, wstaje jak one podchodzą, a nie siedzi rozwalony i zadowolony z siebie etc.

Gość he, he, hi, hi...
Ksiądz spełnia większość powyższych kryteriów (o ile nie popadł w nałogi).

Gość he, he, hi, hi...
Przecież to proste - przyjeżdża na białym koniu w ślniącej zbroi pod twoją wieżę, zabija smoka, wspina się do wieży, klęka przed tobą i prosi cię o rękę. Przy okazji pokazuje zdjęcia swojego zamku i zaprasza tam na bal. Wtedy wiesz że to on. Mała rada - Nie stój w oknie za długo bo ci stopy spuchną i pantofelek może nie pasować.

Gość up...
a i jeszcze bardzo istotne kryterium przypomnialo mi sie- maz nigdy nie mowil zle o moich poprzedniczkach- wiem od niego ze byly , kto to byl i to wszytsko- nic wiecej nie udalo mi sie z niego wycisnac. No coz, facet z klasa.

Gość Magdalllllena_
Jak koncert życzeń, odpisuję wprost na temat narzucony przez autorkę. Poza tym ja już kogoś takiego spotkałam. :) Dopisałabym więcej jego zalet, ale skupiłam się na absolutnym minimum.

Gość rerfraw
co to znaczy relatywista opisowy?

Nie wiem, ale jakoś odrzuca mnie od słowa standard. Jakkolwiek używacie tego słowa kojarzy mi się z ekonomią :/ Nie ma żadnego lepszego określenia ? A i temat wątku jest niepełny. Uzupełniłbym go jeszcze paroma przymiotnikami.

Gość up...
to ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:-)

Gość Alicja z Krainy
Przede wszystkim musi być dobry w łóżku. Jeśli ma być na całe życie, to lepiej mieć przez całe życie świetny seks niż mierny (albo wcale).

Gość Magdalllllena_
Poza tym - naprawdę nie chcę wszczynać politycznych awantur - ale jak dla mnie to nie taki mężczyzna nie może głosować na PO. Bardzo szybko bym to ustaliła i: jeśli nie kocha, nie szanuje i pozwala żerować na własnej ojczyźnie, to jest duże prawdopodobieństwo, że podobnie potraktuje bliską osobę. Minimum odpowiedzialności i kręgosłup moralny są jednak niezbędne. A i intelekt by się przydał. Zatem, tak, poglądy polityczne są ważne.

Oznacza, że ktoś jest umiarkowanym relatywistą. Relatywista z krwi i kości napisze: "Tak naprawdę zabicie człowieka niekoniecznie jest złe, gdyż z mojego punktu widzenia jest ono całkiem dobre". Relatywista opisowy nie wypowie takiego zdania.

Gość up...
Alicjo i tu sie zgodze, to jedno z kryteriow dobrego samca ale nie zapominaj, ze u gatunku ludzkiego najwiekszych rozmiarow jest nie penis a mozg

"ale jak dla mnie to nie taki mężczyzna nie może głosować na PO. " To teraz pojechałaś? Mam rozumieć, że jedyna prawdziwa opcja to PiS i wszystko co od na prawo? "Bardzo szybko bym to ustaliła" Przy urnie wyborczej byś stała i przed wrzuceniem kartki sprawdziła na kogo oddał głos :D. A podobno wybory są przeprowadzane w głosowaniu tajnym :D

Gość Alicja z Krainy
Ale cecha "dobry w łóżku" niekoniecznie ma związek z rozmiarami penisa. Tu raczej liczy się mózg, empatia, wyczucie... W każdym razie "na całe życie" lepiej by dobrze potrafił dogodzić. To czasem ułatwia wiele rzeczy.

Gość up...
czy w tym kraju musza byc tylko dwie glowne partie i to tak spolaryzowane... Obydwie skompromitowane na dodatek. Nie wciagajmy polityki w ten watek:-)