Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz silyyyyyyyyyy

chce zostawic nojego faceta po 8 latach razem w uk

Polecane posty

mam juz dosyc. a to nie bedzie proste bo on o tym nie chce slyszec. mieszkanie jest moje. no i troche mam obawy zostac tutaj sama z dziecmi,mimo ze tyle czasu tutaj jestem.

o kase tutaj sie nie martwie mam dobra prace i oszczednosci ale o samotnosc. znajomi sa ale to sa nasi wspolni znajomi.i kontakty bardzo sporadyczne boje sie ze zostanie mi skype i kafe. no i mam 40 na karku;))

Gość vanillasky..
a wolisz byc z nim i nieszczesliwa i myslec co by bylo gdyby?

Gość eee nie martw sie
o znajomych p orpsotu bedziesz musiala sie troche barziej postarac zeby zacislic wiezi albo poznac jakies nowe osoby.

Gość cv v cc
martwisz sie o znajomych?? widocznie nie jest Tobie az tak zle:) samej kupic mieszkanie, podziwiam

Gość ewaasa
ja tez juz nie daje rady z moim facetem chce zeby on odszedł ale on nie chce niestety mamy mieszkanie na nas dwoje i on nie chce sie wyprowadzic skad jestes?

mieszkanie jest moje, dostalam od councilu, mam zasilki,lepiej mi bedzie samej,dostane wieksze dodatki a darmozjad i pijak niech wypierdala

Gość ez czterdziesci na karku i co
no to go wypieprz! Kochana, zycie kobiety zaczyna sie dopiero po 40!!! Dzieci juz masz pewnie odchowane, wiec teraz czas na zabawe ;) tylko mlodosc sobie zmarnowalac przy takim chwascie!

Gość ewaasa
jak mam go wypieprzyc jak on nie chce sie wyprowadzic? tez mamy mieszkanie z councilu ale jest na nas dwoje,pytalam sie w councilu i powiedzieli ze on ma takie same prawa jak ja do mieszkania :(

Gość lksdmncjslndcsndlcs
jaka ty jestes glupia masz meza i dzieci wiec siedz na dupie i nie rozpieprzaj rodziny.