Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09876

Praktyki w przedszkolu- jak wypełnić dziennik praktyk? Pomocy

Polecane posty

Gość 09876

Za kilka dni zaczynam praktykę w przedszkolu jest to moja pierwsza praktyka ponieważ dwie wcześniejsze zostały mi zaliczone dzięki temu że miałam staż w przedszkolu. A dwie ostatnie czyli 3 i 4 praktykę muszę odbyć. Bardzo się cieszę ponieważ nie pracuje w przedszkolu a bardzo bym chciała. Mam prośbę do nauczycielek jeśli takie tu są studentek lub osób które się orientują czy ktoś może powiedzieć jak wypełniał dziennik praktyk czy opisywaliście każdy dzień czy jak? Nie mam pojęcia jak zabrać się za to wypełnianie . Proszę pomóżcie.

Gość 09876
nie wierzę, że nie ma tu studentów... szkoda, że nie chcecie pomóc:(

Gość hfjjds
ja mialam praktyki w technikum. Na praktykach dawali nam jaies materialy ktore przepisywalismy, troche wklejalismy itd. A Ty jestes na studiach zaocznych? bo wlasnie tez sie zapisalam tyle ze inny kierunek i zdziwilo mnie jak przeczytalam o miesiecznej praktyce a niby studia zaoczne sa dla pracujacych to kiedy mam odbyc ta praktyke. Myslalam zeby zalatwic na lewo jak nie bede miala czasu ale widze ze tez trzeba te cholerne dzienniczki praktyk;/

Gość hfjjds
bez sesnu jak dla mnie...kurde;/

Gość iiimmmpppaaasss
Powinnas opisać każdy dzień osobno. U nas z reguły było to przepisywanie dziennika lekcji/zeszytu w którym przedszkolanki/nauczyciele zapisują co realizują danego dnia. Możesz to rozbić na poszczególne godziny albo zapisać np. 8-16, to już jak Ci wygodniej. Na początku warto napisać, że zapoznałaś się z dokumentacją przedszkola, regulaminem itd(no i oczywiście zapoznać się też, nie tylko napisać). A później opisywać każdy dzień. Na poczatek proponuję robić notatki w jakimś brudnopisie a później przepiszesz na czysto, bo może Ci zabraknąć miejsca w dzienniczku itd:)