Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka Ajka

Na pewną okazję....

Polecane posty

Gość niezapominajka Ajka

chcę kupić mężowi portfel. Jest dość drogi i nie chce strzelić gafy... Mężczyźni wolicie małe czy duże portfele? Co wam sie w nich przydaje a co jest zbedne?do denerwuje? Jak na razie mąż ma portfel wielkością średni... Czy taki w ktorym miesci sie dowod rejestracyjny jest ok? Nie za duzy do noszenia w kieszeni? Z gory dzieki za odpowiedz, bo bedzie to dla mnie dosc duzy wydatek a wiem, ze męża ucieszy.

Ja wolę portfele małe... ale to chyba zależy od gustu. Skoro Twój facet ma średni - to kup mu średni :D. Generalnie zobacz co on w nim nosi i postaraj się dopasować nowy (wielkość, ilość przegródek itp.) do aktualnego. Osobiście polecam firmę Wittchen.

Gość niezapominajka Ajka
Taaa tyle, ze poprzedni ja kupowałam:P Strasznie sie zniszczyl i chce kupic cos porzadniejszego.... No i wlaśnie ma w nim strasznie "napchane" Z tego c widze to przydałby sie duży ale czy jest wygodny do noszenia w kieszeni??

buahahahaha, nie ma to jak pytac WSZYSTKICH męzczyzn o preferencje, po to zeby kupic cos własnemu meżowi , który pewnie nie jest indywidualnoscia, tylko usrednionym egzemplarzem panów a forume:D🖐️ o boziu 💤

Gość niezapominajka Ajka
pytać nie zaszkodzi, zawsze ktoś może doradzić. Nie jest ani chucherkiem ani grubaskiem, wzrost średni i ubrania klasyczne. Spodnie ani obcisłe ani luźne:P Serio mam problem bo podoba mi sie jeden duzy portfel... jego wymiary to 110x125.

Gość wreretreteifbsb sfierure
kup taki, żeby miał gdzie gumki schować :-))

Gość zielona pomrańcza
Wiesz, nigdy chyba nie widziałam u faceta dużego portfela. Pewnie, że nie ma co uśredniać, ale zdaje mi się, że panowie lubią po prostu takie, które mieszczą się w tylnej kieszeni spodni. No bo gdzie mieliby go podziać? Do torebki przecież nie włożą ;) i nawet jeśli kupisz większy portfel, to będzie niepraktyczny-bo gdzie go schować? A na pewno można znaleźć taki średni, ale jednocześni pojemny. Dobre firmy na pewno coś takiego mają :)

Gość niezapominajka Ajka
110x125 mm powiedzcie nie za duzy? Faceci zmierzcie swoje... portfele i dajcie znac czy sa wygodne... Tak sie tym przejmuje bo to kupa kasy:P

kup portfel za dwie dychy i włóż tam tysiaka.Sam podejmie decyzje co mu potrzebne

Gość niezapominajka Ajka
aaa zaznacze ze nosi portfel w przedniej kieszeni spodni

"zdaje mi się, że panowie lubią po prostu takie, które mieszczą się w tylnej kieszeni spodni. No bo gdzie mieliby go podziać?" W kieszeni bocznej :), wtedy przynajmniej jest znacznie mniejsza szansa na bycie okradzionym... no i moim zdaniem znacznie wygodniej. "kup portfel za dwie dychy i włóż tam tysiaka.Sam podejmie decyzje co mu potrzebne" Dobre :D

Gość zielona pomrańcza
ano faktycznie, nie wiem czemu się uparłam na tylną ;D Chyba chodzi jednak o to, że ogólnie panowie nie włożą portfela gdzie indziej, niż w kieszeń spodni lub płaszcza czy kurtki?

Gość niezapominajka Ajka
Tak, nosi w bocznej:) Cały czas czekam na rady. Naprawde chce mu sprawić radość...