Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffff

kurew jego mac kto tu jest prawdziwy a kto nie bo fioła dostaje

Polecane posty

Gość hyhytht
ta kurwa noxelia zazdrosci urody tej calej 12..... i sie wyżywa :D

No pewnie kurva, cale zycie marze o blond wloskach i rozowej szmince 🖐️ wydalo sie wiec wypierdalam do swej rozowej trumny 🖐️

Gość cscwcew
martva jesteś chora, wiesz o tym?

Jak czytam wypowiedzi tej NOXELI całej to aż srać się odechciewa . i nie mówię tylko o tym temacie. ; ] . ciekawe czy w realu tak samo szczeka . a 12skitzo to fajna dziewczyna . ; ) przynajmniej można z nią pogadać normalnie . nawet o robaczywych śliwkach . ; ) i osobiście uważam , że jest ładniejsza i mądrzejsza od NOX . . pff.

Gość IMO13846
Kici, kici, kici. :classic_cool:

Gość jednak nie mial indora...
No pewnie kurva, cale zycie marze o blond wloskach i rozowej szmince wydalo sie wiec wypie**alam do swej rozowej trumny ja jebie:D:D:D normalnie koffam ja za te teksty:D

Gość IMO13846
Czyżby Kot, zamiast mleka domagał się duchowych uciech? :classic_cool:

Gość IMO13846
Sebastein "Imo zrobisz ze mną komiks?" Najpierw status Legendy Kafe - dopiero potem komiks.:P Kultura mam na drugie "Kot ewoluował (i nawet nie zgadniesz w co), i teraz skoro dysponuje już zmysłem estetycznym chciałby móc go wykorzystać" Cholera, Kot ewoluuje - to pewne "te" dni miesiąca znowu. :classic_cool:

Gość IMO13846
Sebastein "Imo to legenda kafe!!! mogę już komiks?" No wiecie co!? Cwana bestia! Nie tylko moje słowa zostały podstępnie przeinaczone, ale i dało rade jeszcze przemycić komplementa. :D

Oj, IMO, w tym Twoim pchlim światku zaszły jakieś zmiany? Robisz w końcu coś pożytecznego? Właściwie jakby być dokładnym to kota nigdy nie było nigdzie praktycznie, jedynie gdzieś we wpuszczonym w maliny stworzeniu kociak się pojawił:) Ale nie chcesz nacieszyć mych oczu to nie, prosić się nie będę :classic_cool:🖐️

ej powiedzcie czemu takie istoty jak imo itd siedzą na tym debilnym forum dla kobiet? To jest bodajże stronka dla zakompleksionych babsztyli które powinny tu wygłaszać swoje smuty itd a tu jakby wypuszczone stado dzikich rozjuszonych orangutanów:D

Gość IMO13846
Kultura mam na drugie "Ale nie chcesz nacieszyć mych oczu to nie, prosić się nie będę" Prosi, to się wiesz co, jakbyś natomiast od razu przeszła do miauczenia, bez zbędnych ceregieli, to i oczy by się cieszyły. A tak, to już nie tylko zbyt późno, ale i sama swego czasu popisałaś się niechęcią ucieszenia MYCH oczu - karma. :classic_cool:

Oczy to mi się zamykają same już więc i tak by się nie nacieszyły:classic_cool: Jeszcze byś oślepł i co by było? Zresztą uzasadnienie decyzji jest Ci znane a w tym czasie zostało poszerzone o aspekt czyjejś fałszywości, w przesadach właściwiej kotom notabene, więc tego🖐️

Gość Noxi, jednak jesteś wielka:)
Wkurwiałaś mnie nie jeden raz, ale zagłębiając sie w Twoje wypowiedzi, stwierdzam, że jesteś jednak równą babką:D Masz duże poczucie humoru, inteligentna jesteś, potrafisz zawsze odpowiedzieć na zaczepki i ogólnie można się pośmiać czytając Ciebie:) Jesteś pozytywnie zakręcona! Od dzisiaj zmieniam zupełnie zdanie o Tobie!:D🖐️)) A co zaś do tej całej 12 coś tam, to dziewcze ma wakacje i się nudzi. Doradza w sprawach seksu, mając 16 czy 17 lat:o. Poza tym, na początku jak przylazła na to forum, to była lizodupem, grzeczniutka, a teraz poczuła się gwiazdą kafe, bo kilku stulejarzy napisało, że jest ładna...może i jest, ale głupia jak but, także moja droga, wypierdalaj stąd w półszpagatach! Idź już szykuj wyprawke do szkoły, raz, raz!:P

Gość bthjujhtry665
brzydula30 jest fałszywa