Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda:):):):)):))

GÓRALSKI ŚLUB DLA NAJBLIŻSZYCH. Jak przekonać rodziców?

Polecane posty

Chciałabym typowy góralski ślub i wesele, gdzieś w górach, potem góralski obiad, i wynajęte chatki, ognisko, kapela góralska itp. Niestety moi rodzice są "starej daty" i uważają że powinno być wielkie wiejskie weselicho dla całej rodziny. Nie chcę tego. Jak ich przekonać, że takie góralskie wesele na 20 osób dla najbliższej rodziny, też może być super??

a pochodzicie z gór? najprosciej- jesli sami płacicie za wesele to Wy decydujecie jakie ono bedzie. Jesli natomiast sponsorują je rodzicie to niestety zawsze wsadzą swoje 3 grosze..

ja mieszkam w Bieszczadach, mój tata zawsze uwielbiał górali, i pewnie i tak świetnie by się bawił, ale wiadomo, że rodzice chcą fajnie... To dosyć nietypowy pomysł. Zakopane i tak dalej. Kiedys chciałam wielkie weselicho, ale jak widzę ludzi na siłę zaproszonych, oby jak najwięcej, nieszczerość i obgadywanie, odechciewa mi się wszystkiego... Wolę najbliższą rodzinę i świetną zabawę z nimi...

Gość gość
Przedstaw plusy takiego wesela i wtedy zobaczysz, że sami będą zadowoleni :) Ja zrobiłam podobnie.Obiadek w Restauracji Siuchajsko, potańcówka, w najbliższym gronie i było super :) No i nie wydaliśmy dużo kasy..