Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cieeekawaa

Pomóżcie rozszyfrować sen.

Polecane posty

Gość Cieeekawaa

Dzisiaj przyśniło mi sie,że byłam w jakimś zoo z małpami.Jedna małpa byla w ciąży i urodziła.Goryl,przywódca,wygonił ją a zostawił jej dziecko.Wszyscy sie go bali.Jakimś cudem uciekł z tamtąd.Ja razem z opiekunką małp próbowałyśmy sie schować w domu jej znajomych.Nie mogłam tam wejść bo drzwi byly dla mnie za małe.Poszłam do starego domu obok.W pewnej chwili zorientowałam sie,że chyba jest tu też też goryl.Uciekłam z tamtąd jak najszybciej.Przemieniłam sie w małpe.Złapałam stopa.Dwoch kolesi podwiozło mnie.Była noc.Wysadzili mnie za miastem.Ciągle sie bałam tego goryla.Dotarłam na parking gdzie było kilka tirów i ciężarówek.Żaden kierowca nie chciał mnie podwieźć.W końcu weszłam do starej przyczepy campingowej żeby sie schować.W schowku znalazłam dużo śrubek.I dwie przywieszki do łańcuszka.Jedna to dwa palce w kształcie litery V,a drugiej nie pamiętam.W pewnym momencie ten goryl mnie tam znalazł.Myślałam,że mnie zabije,ale nie zrobił tego.Okazał sie dobrym gorylem.Gdy wracałam z nim z tego parkingu po lewej stronie na trawie stało kilka dzieci w pampersach.Jedna dziewczynka podeszła do mnie i zapytała czy jej go zapne.Podczas zapinania zapytałam dlaczego ja.Odpowiedziała,że do mnie pierwszej powiedziała mamo. To koniec snu:).Możecie sie śmiać:).Ale proszę też o interpretację.Kilka razy sprawdziły mi sie ukryte znaczenia ze snów.Tego snu kompletnie nie rozumiem.

Gość super wrozka
wysylajac sms na nr 9857 dowiesz sie wszystkiego o swojej przyszlosci Czytamy ze snow i marrrrrrrrrr koszt sms 1000zl (1220 +at)

Gość Cieeekawaa
A idź Ty wróżko do swego magicznego świata i tam czaruj.Liczyłam na poważne odpowiedzi.

Gość no to siup..
odzywaja sie w tobie ukryte pragnienia i obawy przed zostaniem mama;-) to taki pierwotny instynkt stad malpy.goryl to nikt inny jak twoj partner

Gość no to siup..
pampers byl czysty czy brudny?

Gość Cieeekawaa
To byly czyste pampersy na dzieciach.

Gość no to siup..
ok..czyli kierujesz sie miloscia a nie chcecia stabilizacji zyciowej..czytaj kasa..brudny pampers oznacza pieniadze.. ogolnie sen jest dobry