Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka234

test ciążowy - wynik

Polecane posty

Gość alinka234

hej, Mam nieregularne cykle. Czasem 28, czasem nawet 36 dni. W ciągu ostatniego miesiąca sex kilka razy zawsze z zabezpieczeniem. Ostatni stosunek z zabezpieczenim 28 dnia, 35 dnia bez zabezpieczenia. 37 dnia test ciążowy, który wskazał negatywny wynik (odczytany po około 5 minutach, ale w koszu wylądował po około 20 wciąż bez drugiej kreski). Dziś (po parunastu godzinach) od zrobienia testu spojrzałam na niego po raz kolejny. Tym razem była też druga kreska koloru szaro-różowego. Wiem, że nie powinno się odczytywać testu po takim czasie i, że 35 dnia w ciąże zajść nie powinnam, ale jednak... co o tym myślicie? test powtórzę za jakiś czas.

Gość brrrr..,
Głupia jestes ze zakladasz taki temat, naucz sie czytac ulotke dokladnie i ZE ZROZUMIENIEM, TAM JEST NAPISANE ZE KRESKA PO 30 MINUTACH SIE NIE LICZY, oraz napisane jest ze nalezy test od razu wyrzucic do kosza, kretynko

Myślimy że w ulotce testu jest napisane , że wynik jest wiarygodny tylko po określonym czasie . Potem zmienić się może na fałszywie dodatni.

Gość alinka234
miałam nie zaglądać, ale ciekawość była większa

Gość a weź pomyśl
jakim cudem test ma być wiarygodny po dwóch dniach od ryzykownego seksu? Test nie jest wiarygodny -aby taki był to musisz go zrobić po ok. 2tyg. od seksu.

Gość alinka234
zajście w ciąże 35 dc raczej wykluczam. Chodzi mi raczej o zmianę wyniku testu w czasie

Gość lkdd
Kurwa!! Co za idiotki żyją na tym świecie!! Co i rusz któraś zakłada ten sam denny temat. NAUCZCIE SIĘ W KOŃCU CZYTAĆ ULOTKI KRETYNKI!!!!!!!!!!

Gość alinka234
czemu od razu musisz obrażać?