Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkaa2311

Dlaczego ja nie rodzę??

Polecane posty

Jestem po terminie ale nie wiem ile bo mialam nieregularne cykle i termin porodu jest mi nieznany. Wedlug mojej lekarki to 20 lipiec, wg innej lekarki 3 sierpien a wg mnie 29 lipiec. Co jesli moja lekarka ma racje? to juz 13 dni po terminie by bylo! Dlaczego ja nie mam zadnych oznak, nic nie wskazuje na porod, brzuch mi nie opadl...Czy jest mozliwosc, ze w ogole nie bede miala skurczow?

jest możliwość, że samo się nie zacznie. Chodzisz na ktg? Skoro wg lekarki jesteś już 14dni po terminie powinnaś mieć już wywołany poród

Pewnie masz jednak ten termin na 3 sierpnia, nie denerwuj się, skurcze przybędą na pewno, a jak nie to zgłosisz się do szpitala, bo 'denerwujesz się', oni porobią Ci badania, i pewnie zostawią w szpitalu - jak nie dostaniesz skurczy to cesarka. Tak przynajmniej jest w moim szpitalu, babka była 15 dni po terminie, nie miała skurczy, wzięto ja na oddzial , porobili badania i wzieli na stol :D cesarka :D Życze szczesliwego rozwiazania !

Myślę, że masz termin coś koło 29 lipca-3 sierpnia. Udaj się do szpitala. :) Tam będą wiedzieli co robić . :)