Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaca__jaca______..._--

JARECKA MOJA - PATENT POTRZEBNY NA CITO

Polecane posty

jest tak - jarecka moja miała w zeszły tydzień wylew. i tak se muzgowałem - da bankowo głowe w piach. a tu pech taki że jest żywa i jest na swoim kwadracie i ja mam jej niby np: kupować szam i inne takie bo jet w kojo uwalona. i teraz tak se muzguje - jak zrobic coby zeszła wreście i wtedy ja bym trafił jej biżuty i sieke i miał na klocu luz i bym kloc spuścił wtedy bankowo za jakieś 160 koła i wybył se do reichu pobawić się automatami np. a tak jest taki pech dla mnie

dodam - git laske obczaiłem akuratnie i ona by ze mną bankowo wybyła po jak był szelest w ten temat to ona zapodała że luz, że ta jej firma to jest jedna chujnia i może to spoko pozamykać i jechac ze mną. taka on już jest i jest charakterna.

dodam też - ja zaraz uderzam do focusa coby se na samare coś zarzucić lajtowego i na kawe ale później już mam czas i moge nad jarecką pracować u niej na chawirze. tylko brak jest pomysłu na nią

Gość no to siup..
jakby to nie byla Twopja mama to patent mam..ale w takim przypadku wybacz..mame ma sie tylko jedna!!!

obczaj - jarecka mnie na psy chla zawsze i tak już bedzie. taka to suka jest. jak ktoś zrobił trapez np., jakieś karki na parafii czy zule i się do niej ze skowerni przytargali - ona zawsze zapodawała że to ja albo że ja niby wiem kto ten trapez czy np; sklep skroił. ona wie że ja na włam nigdy nie chodze chyba że jak już to z bochenem czy z ucho np: na cmentarz po literki i dzizusy - ale to tak dla jaj a nie dla sieki.

dodam - ja te laske co obczailem mógłbym wykorzystać przy jareckiej swojej ale tu trzeba dobrze przymuzgować co i w jaki deseń tak żeby jak jarecka da głowe w piach to na nią zeszło i na nią prorok krzyk robił nie na mnie. tak by było dobrze bardzo i korzystnie i bym był bardzo zadowolony wtedy

dodam teraz - wiadomo że do niej nie nawinę w taki deseń - choć ubijemy jarecką moją i bujniemy się do reichu - bo tak nie przejdzie i ona bankowo się wypenia wtedy a szkoda by było bo ma trapez swój i on nie jest frajerski jakiś. tak że ja bym musiał najpierw szelest uskutecznić z nią tak żeby była przekonana do tego i nie obczaiła o co chodzi w tym temacie z jarecką moją a później żeby tak było że to ona jak by co była w sledztwie na skowerni a nie ja. tak to widze akuratnie

dodam - ja ją - te laskę A bardzo kocham teraz i bardzo ją lubie i szanuje ją i jej jareckich, chociaż to są akuratnie dwa buraki z wiochy ale git jest.

akuratnie juz wybyć muszę na nawijkę bo ucho dał cynk że teraz jest git - ale bankowo obczytam z wieczora ten temat i jak ktoś ma pomysł w temat - niech mi napisze proszę to tutaj.

dodam na cito - akuratnie z fona dzwonilem i jarecka z japy zapodala - tak że jest live niestety i sama przez kimke nie zeszła i musze jej pomóc w tym temacie.