Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

Dlaczego to kobiety muszą się

Polecane posty

Dlaczego mężczyźni nie muszą? Co to ma być, urodzili się z takim bagażem tego szacunku do siebie samych, że mogą bzykać wszystko co ma otwór, bez narażenia się na łatkę łatwego/kurwiarza/szmaciarza/dziwkarza? Kobieta zaś ma się szanować. Co to jest, pytam, że ma sobie zabraniać tej przyjemności, bo od razu staje się kurwą? Dlaczego facet może sobie używać życia bez wytykania palcami? O co, kurrrwa, chodzi, że facet z pierwszą lepszą - macho, kobieta z pierwszym lepszym - zdzira? Dlaczego kobieta nie może robić czego chce, tylko ma się SZANOWAĆ? Trąca feminizmem, ale trudno, nie da się tego uniknąć.

O Maryi mnie nie przekonuje, bo na całym świecie panuje takie przekonanie, bez zwracania uwagi na religię.

Gość A kto powiedział?>
a kto powiedział że muszą. Owszem musiaaly jakieś 5 -10 lat temu, teraz wszystko sie zmieniło. Jestem kobietą mam męża i miałam kochanka i sie szanuję... nie czję się mniej szanowana bo byłam z innym facetem... nie jestem dziwką, bo z tamtym też łączyło mnie uczucie...

nie wiem wracając do głównego wątku... utarło się na przestrzeni lat, że kobieta ma być wierną żoną, wyczekującą na swojego męża, usługującą mu we wszystkim pokojówką :classic_cool: a już wcześniej wspomniana Maryja w oczach naszej kultury ma być przykładem postępowania otóż dlatego moim zdaniem my nie możemy się kurwić a faceci jakiegoś szczególnego przykładu postępowaniu na miarę wiecznej dziewicy nie mają, więc korzystają z dziur. :O to jest nie fair...

Nom, zmieniłam troszkę:) to dziad, dzisiaj się już pewnie nie obnaży:D

Gość a tak
ale zadajmy sobie pytanie Czy faktycznie chciałbybyśmy się kurwić i co rozumie sie przez to słowo. JJeżeli facet idzie do burdelu i pieprzy sie z jakimiś kurwami to owszem jest kurwiarzem, ale czy jeśli ma kochankę - normalną kobietę, żonę innego faceta, to też nim jest... Ja mogę mieć kochanka i nie będę uważać że jestem kurwą... to dwie inne sprawy

świat się zmienia, więc może za dekadę będziemy mogły bez posłuchu się kochać z kim chcemy :classic_cool:

Nooo, to może inaczej. Dam wam przykład takiej kobiety. Nie darzy uczuciem mężczyzn, z którymi uprawia seks, a jest ich sporo, często to są przelotne znajomości na jedną noc, ot, lubi różnorodność. Jak ocenicie taką?

Gość OneTwo
Te które napisały, że je to wkurwia, to idealnie dobrały słowa.

z przyzwyczajenia, wychowania w takiej a nie innej kulturze bym stwierdziła, że lubi się puścić :classic_cool: ale nie moja doopa, nie moja sprawa . coraz częściej mi to lata czy któraś się puszcza czy nie. jak chce, niech robi. świat się amerykanizuje :D

Na pierwszy rzut oka kurwa, dla mężczyzn już na pewno. Ale gdybym ją znała to uważałabym, że po prostu dziewczyna się dobrze bawi. A co, facet może, a kobieta nie?

Gość OneTwo
Skoro tak, to muszą przestać zważać na opinie innych, na ich temat.

przyzwyczajona jestem do tego, że ojciec mi wpaja od małej dziewczynki,że mam się szanować i nie oddawać się byle komu :D o to mi chodziło :)

Podłamałyście mnie tymi odpowiedziami. Chyba po powrocie do domu będę musiała się upić. Kłaniam się i zamykam temat.

Jeżeli uprawiasz seks bez miłości z wieloma facetami, ale robisz to z premedytacją, wybierasz sobie partnerów, którymi jesteś zainteresowana, to dla mnie jest wszystko ok. Taki styl bycia. Co innego jak jest taka dziunia, która tylko wypina dupę, a nawet do tyłu się nie obejrzy, żeby zobaczyć, kto ją posuwa. To jest kurwa i latawica. Bo taką może mieć każdy, brzydki, przystojny, stary, młody...

Ano mam tak jak w tym pierwszym, starannie selekcjonuję potencjalnych partnerów seksualnych. A i tak jestem kurwą. Zresztą, polski naród słynie z hipokryzji.