Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

Dlaczego to kobiety muszą się

Polecane posty

Nie jestem na tyle głupia, by chodzić z transparentem "Miałam już X! I Y! A nawet Z! A potem zaliczę alfabet od tyłu!". Ale wkurwiają mnie opinie na temat innych dziewczyn, które mają podobnie.

umiesz liczyć, licz na siebie. zdanie innych niech cię nie obchodzi. jak będziesz słuchać innych wyjdziesz w zimę w klapkach

Tylko że potem jeżeli coś drastycznie wychynie spod kołderki (niechcący), można mieć problemy i nie chodzi tu nawet o głupie obmawianki. Widziałam taki przypadek.

Gość rotter
Deka, skarbie dziurawy... Hipotetycznie: spotykasz się z facetem, cholernie Ci się podoba on widzi "kurwiki" w Twoich oczkach (zakładam, że jesteś apetyczna) i Ty jemu też, ale on się za Ciebie nie bierze, to należy do "niełatwych " facetów, czy jest frajerem?

Gość Bo wszyscy faceci
to świnie i myślą tylko o seksie. A jak nie - to frajer i prawiczek. I znajdź tu swoje miejsce na Ziemi.

Gość do lunki....
Lunka pierdolisz glupoty... i wez nie wklejaj tego linka ze zdjeciem.... bo ladna to Ty nie jestes!!!!!!!! TRUE TRUE

Gość sorki to mial byc do Santi_!!!
Santi_ pie**olisz glupoty... i wez nie wklejaj tego linka ze zdjeciem.... bo ladna to Ty nie jestes!!!!!!!! TRUE TRUE

Gość tgjehkyejj
tak, to jest straszne. a jak taki facet, z ktorym spisz potrafi sie zachowac :( jeszcze cie bedzie probowal ponizyc po wszystkim

Gość tgjehkyejj
to jest wlasnie przedmiotowe traktowanie kobiety, maczyzm rezultat prymitywnego, zwierzecego myslenia facet dyktujacy prawa z pozycji sily i podlegla mu kobieta-niewolnica z takim wlasnie mysleniem powinny walczyc feministki, nie wiem, jak to mozliwe,ze sie zgadzamy, zeby takie myslenie bylo powszechne to jest tlumienie naszych praw

Witaj Deka :) Nie czytałam wszystkich postów, więc jesli po kims powtórze to sorry. Ale mam nieodparte wrażenie, że to nie faceci bronią nam otwartego seksu. Skoro im wolno to nie byloby w ich interesie nam zabraniac, bo pozbawiliby sie podaży. To głównie my, kobiety lubimy krytykowac te wyzwolone singielki lub zdradzające żony. Jesli mamy własnego małżonka i nie chcemy by jakas go "używala", to tepimy te kochanki i rozwiązłe zdziry niczym karaluchy, bo obawiamy sie utracic co do nas należy.

Gość bo tak już jest z tego powodu
że panuje patriarchat, po polsku dominujaca rola mężczyzn. Dlaczego? Proste, twórcy chrześcijaństwa św. Piotr i św Paweł byli chłopami nie lubiącymi kobiet i co tu dużo gadać, zwykłymi pedałami i mamy to co mamy.

Gość Santi__
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia na temat to zamilcz 🖐️. Zdjęcia nie musisz oglądać jak ci nie pasuje. A poza tym ja go nie wklejam za każdym razem, wkleiłam raz- do stopki, ciemnoto. Jak zazdrościsz to pokaż swoje.

Gość Babuin
żeby facet pykał musi miec kogo więc nie róbcie tutaj z siebie wielce uciemiężonych bo to działa w obie strony, żeby ktoś pykał ktoś inny musi dac dupy. Pozatym nigdy nie imponowali mi goście którzy dmuchają tępe cipy po klubach i dyskotekach tym bardziej nie kreują mi oni wizerunku macho, to w większości dziewuchy propagują pogląd wspomniany w pierwszym poście i to też odnosi się raczej do rypania po pijaku byle jak byle gdzie i z byle kim do którego kobiety mają dużo większą skłonośc niż faceci bo to one dają(TAK BYŁO JEST I BĘDZIE) gdyby tego nagminnie nie robiły nie powstał by taki stereotyp, a po opiniach znajomych i swojej własnej wiem że większośc facetów nie szuka kobiet które dają odrazu bo to żadne wyzwanie, ale biorą je bo jak ktoś daje coś przydatnego to się bierze a po wszystkim wrzuca się do odpowiedniej szufladki(do której dostęp mają wszyscy kumple) z napisem "dupodajki". Tyle w temacie

Gość prawda w oczy
przynudzasz Deka a tak dobrze ci szło...

Gość aktocikaze?
a kto cie ,,zmusza,,? jakbys byla normalna to bys to miala w genach i nie widziala ,,przyjemnosci,, w sporcie dziurek ktorym non stop ten huj z obok sie interesuje i ma takie dylematy

Gość do lunki
lunka ty tez sie zamknij bo bredzisz... wszystkie jestescie popierdolone...

Wiecie, taka jest już polska mentalność, że kobietom nie wypada uprawiać sex-u "for fun", i według mnie w 100 % sprawdza się porzekadło, które mówi, że jeśli spytacie kobietę z iloma facetami spała trzeba tą liczbę pomnożyć przez 3, a jak się spytasz faceta z iloma kobietami spał, to trzeba podzielić przez 3 ;-). Suma summarum wyjdzie po równo, bo przecież, do sexu potrzebne są obie strony :-).

Gość Rafik_94
Hej Dekalogowata, mam 17 lat i mieszkam w Łodzi. Jestem jeszcze prawiczkiem choć już raz widziałem całkiem nagą kobietę. Mam pytanie, czy interesują cię tacy młodzi i niedoświadczeni chłopcy? Czy miałabyś ochotę zrobić mi np. loda albo coś więcej? Czy mogłabyś dać mi podotykać piersi i cipki?

Gość Fafik_17
To ja tylko pod innym nickiem. Chciałem powiedzieć tylko jeszcze, że nawet mógłbym polizać...

Gość wydaje mi sie,ze to wynika
z biologii, z praw natury. zeby przedluzyc gatunek facet musi zapłodnic jak najwiecej samic, a samica powinna zajśc w ciazę, donosic ją i zajac sie malymi, a nie czym innym, wiec sila rzeczy ma mniej czasu na skoki w bok, a i co innego jest wazniejsze. Wiadomo,ze nawet jak przeleci 100 przez miesiac , to w ciaze zajdzie z jednym, wiec naturze nic z tego, ze sie zadaje z wieloma. A natury tak latwo nie oszukasz i nie zmienisz, zawsze , nie zależnie od tego w jakiej epoce zyjesz - ona istnieje.

Gość jhgj
To że kobieta prześpi się ze swoim mężczyzną to nie jest dzi***, czy jak wy tam pisałyście. Chodzi z nim, więc mogą się kochać. Tak to wyszło by że każda kobieta która straciła dziewictwo jest dzi*** :)

Gość perotechnik
wiemy, wiemy...