Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbity palec

Czy to może być ZŁAMANIE - zdjęcie!!!

Polecane posty

Gość zbity palec

Oba palce wskazujące - dla porównania. Dziecko 5 letnie wsadziło palec miedzy drzwi a framugę. Mówi, że boli tylko jak mocniej zegnie palec. Nie ma zasinienia. Palcem rusza bez problemu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc3605c8b 3c7694e.html Zrobiłam okład z Altacetu. 2 godziny i opuchlizna nie schodzi.

Gość masakra nie wierzę
dziewczyno, kobieto czy cokolwiek, idź do lekarza z dzieckiem a nie trać czasu na kafe niech to oceni lekarz...ludzie..

jak zgina palec to złamanie raczej nie ale idź do lekarza oceni czy zrobić rentgena. ja kiedyś przytrzasnęłam sobie tak palec i mialam naderwane jakieś sciegna czy cos innego, nie pamiętam

Gość bleblebleeeee
w ogóle grube paluchy ma to dziecko,nawet te nieopuchnięte. Idź do lekarza na prześwietlenie. ja nie rozumiem,dlaczego ludzie na kafe oczekują odpowiedzi o stanie zdrowia.

Gość zbity palec
No właśnie muszę czekać z tym lekarzem i dlatego tak się denerwuję. Prócz kontuzjowanego 5 latka mam jeszcze 3 tygodniowe niemowlę w domu i muszę czekać aż mąż wróci z pracy o 16.00. Właśnie, palec go nie boli. Bez bólu równie lekko zgina palec. Boli jak zegnie mocniej. Ale ta opuchlizna jest straszna. Naczytałam się w necie, że to może być pękniecie torebki stawowej. :O

Gość zioisiaii
Nie wiem czy odpowiedzialna matka wystawia zdjecie na opinie ludzi. . . chora jestes. ? twoje dziecko dawno powinno siedziec u lekarza a nie czekac na komentarze. . . wstydz sie !!!!!!!!

Gość boże ale Wy jesteście
wulgarne i agresywne!!! :O Jak dzieciak mówi, że nie boli to raczej nie złamanie. Ludzie, To zbity palec a nie sprawa życia i śmierci.

o jezu nie przesadzajcie przecież dzieciak nie umiera. po co od razu to chamstwo

Gość Krisii a ty to nie będziesz
"Objawy złamania palców u ręki Przewlekły ból Obrzęk palca Sztywność występująca w stawach Zasinienie skóry w okolicy złamania Deformacja palca"