Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nina330

Citabax czy to pomoże?

Polecane posty

nerwice lekową. LeWitajcie, Jestem tutaj nowa, ale często przegadam wasze forum i b dobrze rozumiem wasze problemy, choć moja choroba zaczęła się od pójścia do lekarza rodzinnego, który zamiast od razu zaproponować mi wizytę u psychiatry czy psycholoczenie trwało 2 lata i nie dawało żadnych rezultatów tylko pogorszenie bo jak inaczej nazwać stan w którym jestem obecnie. W końcu sama podjęłam działania i poszłam do lekarza psychiatry i psychologa od 4 dni biorę citabax 10 mg muszę powiedzieć,że czuje się dużo gorzej ponieważ moje objawy się nasiliły, ale wiem,że lek ten działa dopiero po 2 tyg więc uzbrajam się w cierpliwość i wierze,że mi pomorze bo przestałam normalnie funkcjonować. Wiem doskonale co było przyczyna powstania mojego stanu i sadze,że to jest już krok do przodu, nigdy nie chciałam brać leków, ale mój dr rodzinny przepisywał mi xanax na chwile obecną biorę go raz dziennie po 0,5 mg chciałabym zerwać z tym lekiem bo on nie jest dobry na stany lękowe jego działanie jest bardzo krótkie a potem lęki się tylko pogłębiają. Proszę napiszcie jak można odstawić to świństwo , oczywiście mój obecny lekarz psychiatra każe mi go brać jeśli lęki się nasilają przez citabax, ale ja chciałabym z tym lekiem zerwać i zastąpić go np hydroksyzyną ponieważ ona nie uzależnia tak silnie, poradźcie mi jak mam odstawić xanax aby całkowicie się od niego uwolnić albo jaki lek jest dobry w zastępstwie, który nie użalenia tak jak xanax? B proszę o odp. z góry dziękuję, trzymajcie się ciepło i powodzenia w walce z chorobą:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować