Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eVe_krk

ząbkowanie?

Polecane posty

Drogie mamy! Czy moziwe jest aby niespełna 2-miesieczne dziecko zaczelo zbakować? Od 3 dni moj maly zaczał się slinić i marudzić. nie ma apetytu takiego jak kiedyś, pakuje rączki do buzi non-stop i chyba ma delikatnie podpuchniete dolne dziąsełka. Czy to jest w ogole mozliwe - zeby tak wczesnie?

Gość bomba......
w drugim miesiacu dziecku sie slinianki produkuja ot co

Gość bomba......
moze tak byc. moj tak mial.

Gość bomba......
a pierwszy zab mu wyszedl w 11 miesiacu, choc caly czas mi sie wydawalo, ze juz na pewno zabkuje, bo raczki do buzi pcha. raczki w buzi dziecko ma czesto.

Gość hehe ahaha ihaha
może ząbkować, są przypadki że dziecko rodzi się z zębem... tylko ząbkowanie może długo trwać zanim ząbek wyjdzie :) jak się baaardzo ślini, marudzi, ma opuchnięte dziąsła i pcha rączki to zapewne się zaczęło :)

Gość mama zaraz dwojeczki
Moze. Mojemu pierwszy zabek wyszedl jak mial rowne 3 miesiace, drugi 2 dni pozniej i tak polecialo. Na swoich pierwszych urodzinach brakowalo mu tylko piatek, stad ja juz nie wierze w zadne wytyczne i wszystko jest mozliwe :)

może, ale nie musi. Mój ma tak samo od 2-3 mies., a do dziś żadnego zęba nie ma

tj chyba taki etap,bo moj tez od tej pory tak sie zachowuje,a zabkow tez nie widac.

Gość rehabilitacjow
moje dziecko mialo 2 miesiace jak wyszedl 1 zabek - wiec wszystko mozliwe. Dzis ma 14 miesiecy i ich 16 . Sa dzieci co sie z zebami rodza ;)rzadko bo rzadko ale wszystko mozliwe:)