Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

Tata bije Mame ,co robić ?

Polecane posty

Gość gość
milam tak samo ale namowilam matke na rozwod(rok czasu mi to zajelo by ja przekonav) matka zostawila wszystko caly swoj dobytek temu sukisynowi bo on nie chce tamtad d**y ruszyc a azem mieszac przeciez nie beda ! zaczelysmy wszystko od nowa fakt ze bez kasy ale jest spokoj i nie musze sie martwic o matk i mlodszego brata.Starszy brat zostal z ojcem bo jest identyczny niestety,brat bil mnie i upokarzal tak samo jk ojciec.Ciesze ai ze juz mamy spokoj i dzikuje Bogu za to ze czuwal nad nmi kiedy z tamtad uciekalismy !

Gość gość
takze dzwon na policje zawsze kiedy tylko zaczyna sie wojna ! le nie onformuj o tym ojca o wtedy oni nie przylapia go na gpracym uczynku a pozatym on wtedy moze tez uderzyc ciebie.Ja jak raz obstalam za matka to ledwo zdazylam uciec do pokoju i na klucz sie zamknac a raz niestety nie zdazylam i dopadl mnie na schodach przywalil moja glowa o sciane i wywalil boso i w pizamie ze szwami na stopie na pole w nocy n snieg i musiaam dobabci isc ale mialam ja po sasiedzku na szczescie.Niestety my milismy takiego pecha ze mojego ojca uwazali za ideal chociaz wiedzili co robil.Moja matka stracila dziecko tak ja w ciazy pobil ze poronila ..dzwon na policje i sie nie zastanawiaj nawet !

Gość gość
podziękujcie waszym mamusiom, że zgotowały wam taki los!

Gość sewerynpszybylak
h.w.d.p j***c konfidentow ja bym z twoim starym zbil pione i poszedl na bronka

Gość gościu z polski
Smerfetka mój stary też tak robi jak zadzwoniłem to się nademną znęca teraz dzwoniłem dość niedawno

Gość gość
niestety prawda jest taka,ze wiekszosc jest tez duzej winy matek,bo urodzily was jak mialy nascie lat nie pracpowaly pewnie pol zycia i teraz siedza nic nie powiedza,bo jak sobie poradza same nie obrazam nie winie,ale malo ktora matka by sbie pozwolila na takie cos z zwlaszcza teksty dziecko potrzebuje ojca !!! ojca a nie bydlaka

Gość gość
u mnie cale zycie byl spokoj dopoki ojciec sie nie zestarzal i nie popadl w poczatki (chyba) demencji. zaczal odstawiac maniane i w trakcie ostatniej klotni z matka popchnal ja z impetem na sciane. wpadlam do nich i zaczelam ich rozdzielac(a jestem w 6miesiacu ciazy). zagrozilam ze zadzwonie na pogotowie aby zabrali go na oddzial psycho geriatryczny. teraz ojcu wstyd i sie kaja ale jesli jeszcze raz sie cos takiego powtorzy to niestety ale dotrzymam slowa i wyladuje na przymusowym leczeniu. tutaj sama decyduje ale z kolei u meza w rodzinie ojciec alkoholik regularnie bije matke i to piesciami (matka wspoluzalezniona, po porzadnym ciosie i steku wyzwisk idacych w jej kierunku ona zulowi na kacu jeszcze rosolki podaje). tesc ma poparcie w swojej matce (babce mojego meza) ktora kiedy zlapalam za telefon i chcialam dzwonic na policje i pogotowie zeby go zabrali w cholere to stwierdzila ze jak przyjada to ona zelga ze ja klamie i on nic zlego nie robi a ze tesciowa zalekniona i wspoluzalezniona to przyzna jej racje. to jest dopiero patologia gdzie nic sie z takim kims nie da zrobic bo ofiary bronia oprawcy i jeszcze mu usluguja

Gość gość
Mój tata bije mamę . Moja siostra zadzwonila po policję i ma niebieską kartę . Ale dzisiaj jak mama gotowała to pociągną ją za włosy i prawie upadła na podłogę . Nie wiem co mam robić. Pomóżcie !!! Proszę