Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne wynalazki

Wstawiłybyście dziecko w takie "cudo"?

Polecane posty

Gość dziwne wynalazki

http://www.youtube.com/watch?v=d9kTP8ZK_9E&feature=related W życiu bym czegoś takiego nie kupiła, dzieciak wygląda jak koń w zagrodzie na lonży co tylko w kółko w jednym kierunku biega. Już nie wspominając o hałasie jaki to robi to bym na głowę chyba dostała. To samo tyczy się tych wszystkich skoczków i innych uprzęży.

Gość dfjnkfjns;j
Fajne! Zabawka ma sprawiac radosc dziecku a nie rodzicowi...

Gość fefef
Koszmar! I jeszcze te slizgające się nóżki dziecka po podłodze co powoduje znieksztalcanie stopy... Film powinien mieć tytuł "Jak łatwo i przyjemnie uczynić z dziecka kalekę). Wszelkie takie wymuszacze postawy i przyśpieszacze biegania są po prostu skrajnie szkodliwe.

Gość dfjnkfjns;j
Są skrajnie szkodliwe, kiedy dziecko siedzi w takim czymś cały dzień... Na 30 min nie zaszkodzi...

Gość dziwne wynalazki
a myślisz, że jak mamuśka już coś takiego kupi to będzie wkładać dziecko tylko na 30 min? Czy wstawi go w to ustrojstwo i pójdzie gotować obiad, potem sprzątać czy relaksować się?

Gość mamama27
fajnie - mojemu by sie podobało

Gość dfjnkfjns;j
dziwne wynalazki nie przesadzaj...Która normalna matka zostawia dziecko w a'la chodziku na kilka godzin? Wszystko jest dla ludzi:) A jezeli nawet glupio wyglada to dla dziecka moze byc frajda a zabraniac dziecku bawic sie tylko dlatego, ze zabawka jest ujma dla naszych odczuc estetycznych jest bezsensu

Gość ola z wrocławia
mnie również takie wynalazki nie przekonują, a dziecku się zabawy nie zabiera. Skoro szkrab nie wie o istnieniu chodzika i nie jest w jego posiadaniu zainteresuje się czymś innym

Gość dfjnkfjns;j
To oczywiste, że bobas nie zdaje sobie sprawy z istnienie takich rzeczy, dopóki sam ich nie zobaczy, ale chodzi mi o to, że kupiłabym coś takiego dla córki, bo chcę żeby smakowała nowych doznań, bawiła się. Zobacz jak dzieciaczek na filmie sie cieszy:) Ale zdania sa podzielone:) I nie ma w tym nic zlego, kazdy lubi przeciez co innego:) Pozdrawiam:):)

Gość dfjnkfjns;j
Jedynym minusem takich zabawek jest kosmiczna cena, a dziecko nie bedzie sie bawic taka zabawka do 3 roku zycia...

Gość ola z wrocławia
ja wolę zwyczajne chodziki pchacze tak by dziecko miało możliwość chodzenia nie tylko w kółko

Gość dfjnkfjns;j
No fakt, takie zabawki są drogie, fajnie jakby było to tak skonstruowane, żeby można było odczepić chodzik:) Ale wiadomo, wszystkiego mieć nie można:)

Gość mamama27
mój ma skoczka - podobne tyle że siedzisko jest w srodku i kręci sę tylko dookoła zabawek - nie może w nim tak gonić i mały to uwielbia - w chodziku też biega natomiast pchacz sie nierazie nie sprawdził bo jest troche za lekki, za chwiejny i mały przewraca się strasznie a to zachaczy o coś, a to go przeważy

Gość Lena204
osobiście nie kupiła bym czegoś takiego dziecku ale widać ze ten dzieciak ma niezła frajde od biegania w kółko::P

Gość dfjnkfjns;j
Dla nas bieganie w kółko jest bezsensowne, ale dla takiego dzieciaczka, który dopiero poznaje uroki życia to frajda!:):) Ale znając dzieci, nie na długo:)

Gość jesli tylko na
jesli tylko raz na jakis czas to spoko:) mojemu dziecku na bank by sie podobalo. poza tym dzieci nie sa glupie!caly dzien by w tym nei chcialy siedziec,tak jak jedna z mam zauwazyla:ze matka pojdzie obiad gotowac i zostawi w tym czyms dziecko! Albo nie jestes matka,albo masz dziwne dzieci-bo moje w tym czyms dluzej niz 10min by nie wysiedzialo

Gość niektóre matki są zdrowo po...
http://www.youtube.com/watch?v=hbhHHucxJ-Y&feature=related Na tym filmiku to dzieciak się nawet nie cieszy. Widzicie to przerażenie w jego oczach i jak szybko przebiera nóżkami bo nie może ustać? Tak małe dzieci nie są w stanie w pełni zapanować nad odruchami swoich kończyn. Zwłaszcza jeśli się je trzyma tak, że dotyka nóżkami jakiejś powierzchni to odruchowo imituje kroki. Potem taka matka durna się cieszy, że jej dziecko tak się szybko rozwija i już chce stawiać kroki co jest wierutną bzdurą.