Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaananaa

co zrobic w takiej sytuacji!!!!!!! wejdzcie prosze;((:(

Polecane posty

corka za miesiąc bedzie miala roczek, mąz sam powiedzial tez ze wypadaloby wyprawic dziecku mini przyjecie tzn zrobie tylko: -tort -1 ciasto -poloze na talerzu pare ciastek kupnych typu pieguski delicje... -obiad i napoje tzn soki, kawa herbata kompot. koniec:) ale gflownym problemem jest to kogo my zaprosimy:(........... rodzice męza nienawidzą się z moją rodziną tzn z moją mamą i z ojcem...... (poklocili sie wiele razy obgadują sie itd..) moja babcia z dziadkiem chca przyjsc bo juz sie zapowiedzieli ze przyjadą specjalnie z innego miasta do prawnuczki:) i nie wiem jak to zreovbic ... w sumie dobrzeby bylo wyprawic takie coś bo by sie kaska przydala;) kupilibysmy cos dzie cku np. stoliczek jakis mebelek czy cos:) no ale jak ich zaprosic:(........... myslalam nad takim rozwiazaniem zeby zaprosic ludzi na inne godziny np. o 12stej rodzice męza z siostrą męza o 15 moj ojciec ze swoją rodziną o 17 moja mama z dziadkami? ja nie wiem !!!!!!!!!!!!!! mam metlik w glowie, nie mamy pomyslu jak to rozwiazac... a to nie tylko o roczek chodzi ale tez o chrzest ze na chrzest tex icg na h=godziny zaprosimy?:( i c o np. jak nadejdzie 15 to powiem a teraz wychodzcie bo kolejni p[rzychiodza? tak glupio,..

Kurde no :o przecież to dorośli poważni ludzie :o zaproś ich na jedną godzinę i powiedz że oczekujesz że podczas imprezy będą sie zachowywać jak kulturalni ludzie, albo to będzie ich ostatnia wizyta u wnuczki.

niestety ale nie moge ich zaprosic razem:(....... ojciec z moją matką sie rozwiodl dawno temu (jak mialam 2latka) a musze go zaprosic bo on mnie zaproasza do siebie i swojej nowej rodziny na swieta itd,... zaprasza mnie tez i bez okazji, wiele razy pomogl moją mamwe tez musze zaprosic!!! a ona sie z ojcem widziec nie chce i znam ich jakby sie spotkali to by były cyrki:( moja mama znow nie chce sie widziec z rodzicami męza, ja zresztą rodzicow męza tez nie cierpię!!!!!!!! monja babcia i diziadek bardzo chcą przyjechac;(... wiec co zrobic;(

skoro nie zaprosisz ich razem bo nie beda umieli sie zachowac, to musisz zrobic 2 przyjecia, niekoniecznie tego samego dnia, chyba innej opcji nie ma... a swoja droga wspolczuje rodziny, naprawde ...

zapros wszystkich razem i powiedz,ze w tym dniu maja chociaz sie zachowywac. ja tam bym olała jeszcze bedziesz sobie kłopot robic. niech sie zachowuja do cholery w koncu to dorosli ludzie nie?

Gość Lena204
niewiem co ci poradzić ja bym chyba zaprosiła wszystkich razem tylko bym powiedzala ze te osoby też będą i niech sie zachowują do cholery chyba sa dorośli a jak zrobią cyrk w domu to za do widzenia i wiecej nie zapraszam

dziecko ma roczek i jeszcze nie chrzczone? na mnie skaidz dziwnie patrzyl jak chrziclam 8-mio miesieczniaka...:/ co do imprezy to napewno nie zapraszaj na rozne godziny, bo moze sie ktos zasiedziec i bedzie klopsisko

ooo jacy ci księża do przodu są zaproś ich w innych dniach , np mame z dziakami w piątek , ojca z rodziną w sobote a tesciow w niedziele . zeby nie było zgrzytów i nie bedziesz miala problemu z wypraszaniem bo zaraz przyjdą następni 3 dni sprzątania ale chyba nie ma innego wyjscia