Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytka nitka

obsesyjne kontrolowanie

Polecane posty

Gość pytka nitka

w skrocie..poznalam jakis czas temu faceta..po rozwodzie i wszystko bylo by ok,gdyby nie dzwonil do mnie praktycznie co pol godziny..pyta co robie,gdzie jestem,czemu nie odbieram tel,rozumiem ze ex oszukala go ,ale ja nie dam rady wytrzymac takiej konttoli na dluzsza mete..mial ktos podobnie?czy to oznacza ze w przyszlosci bede musiala sie ze wszystkiego tlumaczyc?nie wiem juz sama...pirewszy raz spotykam sie z taka zazdroscia i kontrola ze strony faceta

Gość pytka nitka
?

Gość pytka nitka
nie rozumiem, czemu liczba "pi" ma akurat 3,14, a nie np 8,5

Gość pytka nitka
czy to jest normalne?skoro teraz non stop pisze,dzwoni i pyta co robie a jak nie odbieram tel.to ma pretensje ...zerwac czy brnac dalej w to?a moze przesadzam???

Gość pytka nitka
podszywaczom dziekuje

to nie jest normalne, ze zamiast samej ocenic co ci odpowiada a co nie - piszesz o tym na forum i oczekujesz, ze ktos ci zapali swiatlo latarni i powie - masz prawo lub nie masz prawa tak myslec

Gość pytka nitka
czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki:classic_cool:

Gość pytka nitka
probuje go rozumiec ale z kazdym dniem trudniej mi znosic te sytuacje,pragne dowiedziec sie czy ktos byl w podobnej sytuacji i co mi radzicie

Gość pytka nitka
podszywaczu taka masz radoche?:O

Gość pytka nitka
a czasami on wstaje zza biurka, a ze spodni wysuwa mu się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem obejmuję swymi ustami i po chwili nasycam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

A jak myślisz? Co miał Ci facet powiedzieć o byłej - prawdę że miała dość jego chorej zazdrości? Musiał powiedzieć Ci że go oszukiwala aby uśpić Twoją czujność, a Ty wiej od niego jak najszybciej bo to chora zazdrość u psychopaty. Jak nie wierzysz w to co piszę to idż do psychologa bo to o Twoje życie chodzi i dbaj o nie . Psychopatów unikaj jak ognia, bo zniszczy Cię.

Gość pytka nitka
pewnie os w tym jest,jest obsesyjnie zazdrosny,sam o tym zreszta mowi,podejrzliwy choc nie ma powodow ,jak nie pisze pol godziny to juz pyta co sie dzieje i wogole..mam czasem dosc:(

Gość pytka nitka
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość pytka nitka
podszywaczu spadaj stad

Gość pytka nitka
jeszcze ktos cos napisze?

Gość Fafinette
a dużego pindola ma twój facio?

Gość pytka nitka
no super,niektore osoby piszace tu to chyba maja cos z glowa:O

Gość Fafinette
gdyby miał dużego zaganiacza, a tobie coś nie pasuje to może mi go odstąpisz?

Gość pytka nitka
moze ktos jeszcze sie wypowiedziec odnosnie tematu????

Gość camerun
może jakiś trójkącik?

Gość xzibitek
ja mam dużego badąga, więc gdyby co to może się wymienimy mailami?

Gość do autorki tego tematu w
kiedys przez 1,5roku bylam w takim zwiazku.on ciagle pisal mi smsy(do 50dziennie)dzwonil,przychodzil po mnie,nie pozwalal (moze niedoslownie,ale dalo sie odczuc ze nie podoba mu sie to) chodzic praktycznie nigdzie samej.byl zazdrosny nawet jak bylam w sklepie na mojej ulicy po bulki.Cos dziwnego.Jednak co sie okazalo to on przyprawial mi rogi. uwazaj na takiego dziwnego czlowieka

Gość pytka nitka
dzięki za radę. możesz wracać do garów 🖐️

aaa i tez mial pretensje jak na jakiegos smsa nie odpowiedzialam,odrazu zaczynalo sie chore dzwonienie.

Gość pytka nitka
jak zwykle podszywacze:O no wlasnie u mnie jest tak,ale jestem pewna ze nie ma nikogo,tylko znow boi sie zdrady i oszustwa,ale to jest meczace..

Gość pytka nitka
do autorki---i jak skonczylo sie z Twoim facetem?nie jestescie razem?

nie jestesmy razem,bo mnie zostawil dla innej,z ktora zdradzal mnie juz od paru miesiecy,a ja nic nie podejrzewalam.Przez mysl mi nie przeszlo,ze bylby do tego zdolny.Pozniej gdzies przeczytalam,ze wlasnie tacy obsesyjnie zazdrosni w wiekszosci przypadkow sa tacy bo sami maja cos na sumieniu,badz maja ochote na zdrade i dlatego ciagle podejrzewaja ze ich partnerka robi to samo. No ale jesli akurat zona go zdradzala to jest bardziej uczulony na wszystko. ile czasu jestescie razem?'