Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzona przez zycie

Co sądzicie o tej sytuacji? Były chłopak.

Polecane posty

Witajcie, byłam z chłopakiem ponad 2 lata jednak ponad tydzień temu on ze mną zerwał przez telefon zza granicy. Bolało i boli strasznie choć zostałam nieslusznie oskarżona o coś czego nie zrobiłam ale mniejsza z tym. Na moją prośbę zadzwonił do mnie gadaliśmy przez telefon jednak on wyczuł, że jestem inna. Po prostu przestałam się prosić itd. Odpowiadalam na pytania, rozmawiałam normalnie a nie jak desperatka. Po rozmowie napisał sms "Dużo o nas myślę, pamietaj o tym" więc mu odp "A ty pamietaj o tym,że ten sms dużo dla mnie znaczy." Odp ":*" a ja po godzinie "A to za co?" Nie odp dlugo tylko dopiero przed chwilą "Za nic" On chce wrocic? Nadal mnie kocha?

Gość zapytaj jego
:O

Nie zapytam. Z jednej strony cieszę się tym że zrobił krok jakiś w naszym kierunku a z drugiej strony już wszyscy - rodzina, znajomi wiedzą że nie jestesmy razem i nie wiem czy chcę dalej być z tym człowiekiem. Ciągle rozstania i powroty... nawet ich nie zliczę a to chyba nie wróży dobrze na przyszłość, nie wiem czego chcę. Czy w ogóle po tych sms można stwierdzić że on chce wrócić... zgubiłam się w moich uczuciach co do tego.

poza tym w miedzy czasie kogoś poznałam, spotykalismy sie i nawet udało nam się spędzic razem tydzien bez wychodzenia z domu..ale też jest tęsknota za byłym

podszyw. :O

czy ktoś ze mną popisze????????? Odpowie na pytanie????????

upupuuppupupu

Gość nie znam sie na aparatach ale
a masz przyssawke?

Gość 45435435sfd
skoro go kochasz to powinnaś mu powiedzieć że chcesz aby było jak dawniej, jesli pozwalasz swojej dumie zmarnować "miłość" to sa dwie odpowiedzi: albo jestes dzieckiem i niedojrzałaś, albo go nie kochasz bo gdy sie kocha nie ma czegos takiego ze nie napisze mu bo to bo tamto

nie znam sie na aparatach ale - ale ja na powaznie piszę więc proszę mi tu nie wyskakiwac z takim czymś... 45435435sfd niby masz rację, ale nie masz pojecia jak się przez niego wycierpiałam. Gdy ze mną zrywał powyzywał mnie od szmat. Płakałam..ciocia mnie pocieszała...powiedziałam sobie DOSC z toksyczna miloscia. Ale wyszło jak wyszło on się skruszył... ale teraz mi glupio przed rodzina i znjomymi wrocić... :O bo on mnie ponizył! Z drugiej strony kocham go... a z jeszcze innej chcialabym poczuc ze zyje, bo nie musze sie spowiadac juz co i gdzie robię itd... Nie wiem co bedzie :(

mi się wydaje, że po prostu zauważył, że nie prosisz się i nie wyrywasz włosów z głowy z powodu rozstania, no i zabolało męską dumę...

sddgfsdsgsd dokładnie... wydaje mi się to samo... zobaczymy jak to bedzie dalej, nie mam zamiaru się prosić-jeśli bedzie sie starał to prawdopodobnie wrócę do niego.

poczekam i dziekuje :*

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuo
nie pros ,nie placz, nie pokazju ze boli ...nic nie rob....zobaczysz jak szybko do ciebie wroci

uuuuuuuuuuuuo zrobię tak :P obyś miał/a rację!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuo
no obym miala ..nie chce mic cie na sumieniu...a tak na powaznie...to w sumie nie masz nic do stracenia...i tak nie wiesz czy chcesz byc z nim....a takie zwiazki na odlegosc tez sa trudne..,ale moze wam sie jueszcze uda ....