Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona i zdziwiona .xe

Kto z was ma drzwi do łazienki?

Polecane posty

u nas nie ma i byłam dzisiaj w gości u koleżanki i ona ma kibel i drzwi 5 osobowa rodzina i słuchajcie ciągle tylko trzaski trzaski zamykają drzwi i te zatrzaski klik klik klik ciągle wchodzą wychodzą gaszą światło zapalają a unas tego nei ma bo i po co? kto z was też ma ?

Gość BitchyWoman
chyba kazdy?? ze co srasz i kazdy sie na ciebie gapi hahahahaha

a kto ma sie niby gapić jak sram?! :O

o jakas ty zdziwiona a jak mieszkałas z rodzicami kiedys to tez nie milas drzwi ? ani u kolezanek jak chodzilas ? chyba ze pierwszy raz bylas u kogos obcego w domu to sorry :classic_cool:

Gość drzwi do lazienki
to jedyne (poza wejsciowymi) jakie mam:P glupie prowo:P

tak, dzisiaj pierwszy raz byłam u kogoś obcego, mam 15 lat i do tej pory rodzice nie pozwalali mi chodzić po domach innych

to że nie mamy drzwi nie znaczy że jesteśmy dzikusami ....nie , wyobraź sobie nie urządzamy konkursów srania na czas

Gość majka...1
Nie mam.tam gdzie stoję tam sram :D

mamy nawet bidet w domu ale drzwi są niefunkjonalne i nieekologiczne tylko zaściankowcy je mają

Gość słuchajcie
Moja dalsza ciotka, wdowa od lat 90tych mieszka sama i też nie ma drzwi do łazienki. Az strach jechac do niej w gości.

Gość Evvvvka
jak mozna nie miec drzwi do łazienki? Nie macie odzielnego pomieszczenia na toalete/lazienke i zasłaniacie sie kotarą? chryste w jakich wy warunkach musicie mieszkac...:( nie wyobrazam sobie tego

czy ja pisałam że mamy kotarę ? to też wiocha... my po prostu mamy łuki futrynowe i nie da sie wstawić drzwi :)

Gość pewnie się zdziwicie
ale ja to mam nawet drzwi wejściowe :)

Gość czekam na proszka
Po co komu lazienka.Ja mam kibel kolo łóżka.Czasem sram i glowe trzymam na poduszcze.Jaka wygoda.

Gość jak mozna miec luki
w kiblu zamiast drzwi.

Gość ewrew
no a jak srasz, to smrod roznosi sie po calym mieszkaniu? :o

dziadkowie mieszkaja z nami , a dalsza rodzina za granicą, jedni kuzyni na wsi , to tam mają wychodek na zewntarz

Gość Evvvvka
to jakas rodzina dzikusow:( 15 letnia dziewczyna nigdy w zyciu nie była u nikogo w domu, nikt z poza domownikow pewnie tez nie przekracza progu domu skoro dopiero sie dowiedziała jak wiekszosc ludzi postrzega prywatnosc i intymnosc. Bez zadnego skrepowania sracie i kapecie sie na widoku? Po domu tez chodzicie nago?

Gość Evvvvka
tego ze swiatłem nie doczytałam prad pewnie mają, juz bez przesady ale dziewczyna zyje w jakejs chorej patologi

Gość znienawidzona przez zycie
hahahha :D

ale my mamy łazienke z wanną i kibelkiem oddzielnie i prysznic oddzielnie i jeszcze jedną łazienke z klopikiem i bidetem a łazienki są tak usytuowane że nikt tamtędy nie chodzi i napewno nie podglądamy sie w czasie korzystania z toalety/prysznica smród sie nie roznosi po domu bo mamy okna / wentyalatory no i nie sramy jak konie nasze kupy nie walągnojówką , i używamy sprayow lazienkowych, polecam :D

bo jak widzę część z Was to jak zrobi kupę to najwyrąznie podetrze sie ( albo i nie :O ) spusci wode i pojdzie a potem cała rodzina wdycha to ...wspolczuje...u nas jest wyższa kultura... kupa- muzyka, gazety oglądamy albo telewizje w łazience, potem jedno podtarcie tyłka i bidet , pupcia czyściutka, zmiana majtek, spuszczenie wody, pryskanie powietrza, wietrzenie