Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mężatka Ania

proszę o radę, szanse na bycie w ciąży

Polecane posty

Gość młoda mężatka Ania

Cześć Dziewczyny, Piszę tu po raz pierwszy, chociaż od jakiegoś czasu czytuję kafeterię :) Mam pytanie: 23.06 miałam miesiączkę. W pierwszej połowie lipca byłam na biwaku, na którym ok. 15 i 16.07 miałam brunatne plamienia i 17.07 - czerwone, mało intensywne, bez typowych bóli miesięcznych. Nigdy nie miałam plamień śródmiesięcznych, a typowa długość cyklu to dla mnie ok. 33-36 dni. 19.07 kochaliśmy się z mężem bez antykoncepcji. Od kilku dni bolą mnie sutki (nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło), mam podwyższoną temp. (37,2C w pochwie, to jest jakieś 5 kresek więcej niż zwykle, ale nie robię regularnych pomiarów), dużo piję (2,5l wody dziennie), mam dużo śluzu, jestem senna. Dzisiaj robiłam w ciągu dnia (nie rano) bobo test, wyszedł negatywny. Czy myślicie, że tamto plamienie to była miesiączka i mam po prostu dni płodne i niepotrzebnie się cieszę, czy mogę być w ciąży. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość tu nie ma wrózek
idz do ginekologa

Gość tak soboe mysle
ale bzdura ból sutków nie sa objawem ciazy a co do temperatury to mierzona w pochwie ma znaczenie a nie pod pacha, wyedukuj się najpierw

Gość młoda mężatka Ania
ale przecież napisałam, że mierzona w pochwie.

nie nakrecaj sie poczekaj do terminu miesiaczki. albo poczekaj jeszcze troszke i zrob test.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wysoka temparatura utrzymuje sie zazwyczaj do dnia @ więc sie tak nie nakrecaj i nie ma co gdybac moze ciaza a moze nie tu nie ma wrózek

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a tylko porzez regularne pomiary mozna cos stwierdzc a nie od twojego widzi misie a jak sie dlugo starasz juz?

Gość młoda mężatka Ania
dzięki za odpowiedzi. Tak myślałam, że sobie wyolbrzymiam te objawy, ale to pewnie dlatego, że nie mam jeszcze dzieci :) Nie staramy się jakoś specjalnie, po prostu się kochamy i cieszylibyśmy się, jakby się nam pociecha pojawiła. Wyszłam za mąż kilka miesięcy temu.

zrób sobie test z porannego moczu-jeżeli jesteś w ciąży to powinien Ci wyjść pozytywny.Spokojnie,jak nie tym to następnym razemzajdziesz w ciąże:)pozdrawiam