Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakakakakka

Co na te cholerne muchy w domu?

Polecane posty

Pół roku temu przeprowadziliśmy się na wieś i dostaje już szału przez te cholerne muchy!! Czy jest jakiś skuteczny i be3zpieczny środek który można stosować przy niemowlakach? Dodam, że lep nie pomaga!! A i w domu jest czyściutko tak więc to nie z brudu:D

Gość .......-0----------.uuuuuuu
rakkietka

Gość .......-0----------.uuuuuuu
allegro, bazarki

trochę kosztuje ale skuteczne - siatki stacjonarne na okna . Zakładasz na wiosne , zdejmujesz jesienią i tak co rok . Mieszkam na wsi , wiem co to muchy , komary i nne świństwa )

A co z wyjściem na balkon? Mogłabyś jakiś link wrzucić jak to wygląd? Tzn. Chodzi o montaż trzeba je przybijać?

aj mam je na okna tylko . Ale za to w każdym pomieszczeniu . Linka nie mam , ale każda firma montująca okna pewnie je sprzedaje . Co do drzwi balkonowych widziałam takie z siatki chyba ? w Biedronce . Ale przede wszystkim zapytaj w firmach okiennych . Nie , nie przybija sie ich , raczej zakłada ui unieruchamia za pomocą specjalnych blaszek- motylków . Tanie to nie jest ,ale miszkajać na wsi warto sie w to zaopatrzyć ,żwłaszcza ,ze to wydatek na lata .

Mam nadzieje, że zadziała już znalazłam w necie i na balkonowe okno też znalazłam montaż za pomocą taśmy dwustronnej... jutro jedziemy się w takie coś zaopatrzyć, bo już szału dostaje... zawsze mieszkałam w mieście na 10 piętrze to jak jedna mucha wleciała była makabra dla wszystkich:D A teraz to istne piekło

Ale te montowane przypomocy taśmy dwustronnej to kit . To tylko taka gaza , którą sie przykleja do okna i nie będizesz go mogła zamknąc .A to o czym piszę nie powoduje żadnych kłopotów w użytkowaniu okien poczekaj , może cos znajdę wsieci