Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testciazowydzis

spoznia mi sie @

Polecane posty

Gość testciazowydzis

w nd bralam ostatnia tabletke przed 7 dniowa przerwa na okres, nie dostalam jeszcze, a zawsze mam w czas, zrobilam niedawno test (wiem ze powinnam z porannego moczu ale jakos nie wytrzymalam) .. na tescie po 2 min pokazala sie ( w okienku) jakas cieniutka poprzeczna czerwona linia, ktora zaraz pozniej zniknela, dodam ze linia powinna byc hmm podluzna rownolegla z ta testwoa... ??? dziwne to jakies... co to ma znaczyc... w ogole to ja bralam caly cykl tabletki, raz zapomnialam jednej, wzielam ja dopiero po 24 h czyli tak jakby 2 razem :( czy mozliwe ze zaszlam?

Gość testciazowydzis
tez mi sie tak wydaje.. ale jednego jestem pewna ze zapomnialam tabletki jakos w 'srodku' cyklu i wciagu tamtego czasu 2 razy sie kochalam z mezem :o a miesiaczki nie widac... nigdy mi sie nie spoznia...

nigdy nie mow nigdy. Nie wyjezdzalas na jakies wczasy? zmiana klimatu czy co? albo jakis stresik wiekszy sie ostatnio przyplatal? jest miliardy powodow dla ktorych @ moze sie spoznic...

Gość testciazowydzis
antybiotykow nie bralam, ale kuzwa cos mi sie przypomnialo, mialam chyba w tamtym czasie biegunki, w ogole to teraz jakos czesto mam rano, sorry za szczerosc przypomnialo mi sie, ale w sumie to biore tabletki o 21.30 wiec poranne biegunki raczej nie maja wplywu. na wakacjach tez nie bylam. dodam z emartwie sie tylko dlatego ze wiem ze jestem mega plodna- z tak napisze, mam 2 dzieci, z obydwoma zaszlam w 1 cyklu, w moment... za 1 razem po 3 latach brania tabletek a za 2 po poltorej roku 'noszenia' spirali...

Gość testciazowydzis
kurna wieczorem tez miewalam, ostatnio zasmakowalam w wytrawnym winie i wieczorami sobie popijalam z mezem i mialam czesto wieczorem i pozniej rano biegunke :o

Gość testciazowydzis
dobra dzieki za odp, jutro zrobie kolejny test z porannego moczu, moze cos sie wyklaruje