pozdławiam środkowym pałcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 i moje włosy łonowe znów połyskują na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 2, 2011 dzięki za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdławiam środkowym pałcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 jak chcesz to pozwolę ci polizać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Sierpień 2, 2011 detergent Ci tego grzyba zniszczy i zapachu pozbawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Nie dzięki, lezbą nie jestem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 2, 2011 tylko pedauem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byś wiedział Proszku Napisano Sierpień 2, 2011 mężczyzno zniewieściała, że kobiety piszą o sobie lesbijki, a "lezba" to określenie typowo męskie, co oczywiście jest normalne w Twoim przypadku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdławiam środkowym pałcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 wiadomo że 15 letni gej ze strzelec nie może być lezbą:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco 0 Napisano Sierpień 2, 2011 Cześć proszek, nie słuchaj tych pustych bimbrów, i tak jesteś zayebista :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdławiam środkowym pałcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 i ten zarost boskie o boshe masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Sierpień 2, 2011 Proszek Trzymaj się! jesteś super!szkoda , że swe zdjęcia usunałaś i kim ja tera oko nacieszę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdławiam środkowym pałcem 0 Napisano Sierpień 2, 2011 jak lubisz małych gówniarzy to do dzieła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach