Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waka_waka

Lemoniada Katowice

Polecane posty

Gość waka_waka

Co sadzicie o tym klubie? Byliście kiedys tam? Ja byla i powiem sczerze mam mieszane uczucia.. Dobra muzyka, ciekawy klimat, wnetrze ale towarzystwo...cholernie bogaci faceci szukajacy latwej laski i dziewczyny (wiekszosci) szukajace sponsora.. Czy wy tez macie takie wrazenie?

Gość sliczna_
ja bylam.calkiem fajnie. ale fakt- faceci cholernie bogaci (wiekszosci), ale mozna sie dobrze zabawic- a to jest najwazniejsze!!;D

Gość a ja wole pomarańczę
salę z r'n'b oraz salę 'tropicana' :P do lemoniady się nawet nie wybieram, bo włansnie naczytałąm sie takich opinii, jak ta, którą zapodała autorka :P

Gość waka_waka
Do: 12skizto wiem ze pisalam ale malo osob odp- tzn ze albo nikt tam nie chodzi albo tak malo osob jest z okolic Katowic!!!

Gość waka_waka
O nie!!! w pomaranczy bylam ale tam sie wrecz nie potrafie odnalezc!! jak dla mnie tam selekcja zerowa, wpuszczaja malolatow i tkz karki:)

mhmm- moze źle trafiłaś, nie widziałam tam żadnych buców czy małolatów :P chyba, że bawią się na samym dole, w tej techniawie :P

Gość JA CHODZE
do Sofy lub Lemoniady- te 2 kluby sa najlepsze w Kato.. A Pomarancza dla malolatow.

ja nie jestem małolatą :P

Gość waka_waka
nie no jesli chodzi o muzyke to wole tą na dole, klubowa, ew r&b:) ale i tak pomarancza nie przypadla mi do gustu..

Gość JA CHODZE
a ile masz lat (dziecinko)?:)

24 :classic_cool:

Gość JA CHODZE
LOL!!! i chodziesz do pomaranczki?? nie no daj spokoj...w tym wieku (witaj w klubie 24-latkow:) chodzi sie do bardziej lanserskich klubow:p ale kto co woli, w koncu wolny kraj, wolny wybor..hehe

w tych salach, o ktorych napisałam jest ok :) ostatnio tam sie najlepiej wytańczyłam, ale chodze też w inne miejsca :P np. Garage club albo Oui :P zahaczyłam też o Trendy- z tym, że mają małą salę do tańczenia ;-) w Cotton Club była kiepska muzyka nie wiem, jak Ty, ale ja ide się zabawić a nie wylansować:P

Juz myslałem ze chodzi o jakąś miłą kawierenke na rogu serwującą pyszną czekolade na zimno...a tu znowu jakis burdel :( koorwa :(

Scena to to, co było na Mariackiej? jeśli tak, to podobno już jej nie ma :(

błam tam miliard lat temu (spiż) podobno tam teraz właśnie sama smarkateria chodzi :P jednak, co jak co- najgorsze jest 'oko miasta'- tzn. byłam raz, może źle trafiłam, ale masakra :O

Gość ben ny
Zanim wybierzesz się do lemoniady uzbrój się w cierpliwość! Pani o kwadratowej twarzy tzn selekcjonerka najpierw siebie powinna wyselekcjonować. Totalny brak kultury i wychowania (skąd wy ją wzięliście.. dramat!). Rozumiem że selekcja jest konieczna, osoby nietrzeźwe etc nie powinny być wpuszczane, ale jeśli ktoś pyta się o rezerwację i twierdzi że tylko na tej podstawie wpuszcza do klubu.. to robi przede wszystkim z siebie idiotę. Przede mną i później wchodzili ludzie bez rezerwacji i nikt się o nią nie pytał. Nidzie nie ma dokładnie określonych "standardów" tego klubu więc nie rozumiem tego zachowania. Tym bardziej że tracą klientów.