Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaraJud

Ile płacicie za dekorację sali?

Polecane posty

Gość LaraJud

Ile płacicie za dekorację sali i jakie elementy zawierają się w tej dekoracji? Czy bukiet na stole przed państwem młodym robi Wam firma dekorująca salę czy sami zamawiacie w kwiaciarni???????

Gość Nic nie płacimy
Stoły będą udekorowane takimi samymi kwiatami, jakie są w bukiecie ślubnym, obrusy i dekoracja stołów w cenie, dekoracja restauracji balonami wyglądała by śmiesznie (lokal bardzo stylowy), będą udekorowane na biało miejsca pary młodej. Wszystko w cenie "talerzyka".

Gość SNarzeczona Ola
A nam robi kompleksowo dekoratorka wszystko: Sala, Kościół, Samochód, Bukiet. Wszystko razem, a to dzięki dziewczynie z forum, która nam poleciła tą dekoratorkę: http://indigoefd.eu/. Co do ceny, to wszystko zależy od tego ile będzie kwiatów i ile elementów dekoracyjnych.

Gość i znowu kolejna reklama
Dajcie spokój, nie można bezpośrednio w pierwszym wpisie? Musicie czekać, aż się dyskusja rozwinie, żeby wcisnąć swoją reklamę? Nikt nie oczekiwał, że znajdzie się w tym miejscu link do konkretnej firmy. Nachalna reklama, to antyreklama. Naprawdę!

Gość 85tka
My za dekorację sali weselnej płacimy 500 zł (pokrowce+tiulowe girlandy)

Gość Komodasza
A ja sobie podpatrzyłam dekorację na stronach internetowych m i wymyśliłam własna. Wszystko znalazłam w sklepie lub na allegro, znajomi pomagają nam stroić salę. Całość strojenia to koszt ok 300zł. I jestem z siebie dumna że sama to robię :)

Gość Trunk 30
Bardzo stresowaliśmy się przed ślubem. Strasznie stresowała nas masa pracy do wykonania przed samym weselem. Nie pomyśleliśmy o dekoracjach. Postanowiliśmy niektóre zadania przekażemy profesjonalistom , był to bardzo dobry wybór. Magia, nie wiedziałam, że dekoracje mogą tak cudnie wyglądać, świece, kwiaty stroiki- marzenie Wszystkim Parom Młodym polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.