Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czysty nokaut

Pociągają mnie nieśmiałe dziewczyny.

Polecane posty

Ja jestem zupełnym przeciwieństwem nieśmiałości ale pociągaja mnie nieśmiałe dziewczyny. Według mnie są one uczuciowe i wierne:). Co o tym myślicie?

Oczywiscie ze tak jest,jestem z jedna w 4 letnim zwiazku,polecam :classic_cool: aczkolwiek jak zawsze sa gorsze chwile :(

Ja myślę, że są wierne i nie zdradzają (lub baaaardzo rzadko), bo zwyczajnie wstydzą się facetów, są nieśmiałe i nikogo nie będą zaczepiać i podrywać. A jeśli ktoś je zaczepi, to zrobią się czerwone jak burak, coś tam mrukną pod nosem i powiedzą, że muszą już iść :D Wiem, bo sama taka byłam, ale się zmieniłam na całe szczęście, bo niesmiałość to nie jest nic fajnego, bardzo przeszkadza w życiu.

Uważam,że nieśmiałe dziewczyny rzeczywiście mają swój urok.Ja jestem np.straszną domatorką i romantyczką i nie kręci mnie plastic fantastic.Ale ja ogólnie urodziłam się nie w swojej epoce :D

@Słodka cipusia Jeżeli jest naprawdę tak jak napisałaś, to twój nick jest nieadekwatny do twojej osoby. Gdybyś tego nie napisała, to pomyślałabym, że jesteś jakąś dziwką.

Gość fotkewklej
za co cie ,,pociongajol,,wklej fotke jak cie ,,ciongnol,,to uwierzymy dopiero narazie tylko na spacerkach widzielismy cie z twoimi dupami od parady a nie jak ,,ci ciongnely,,

słodka cipusia Masz rację. Sama jestem taką nieśmiałą, wierną i romantyczną dziewczyną. :D :D :D :D :D :D :D :D :D 🖐️

To tak z ciekawości, te towarzyskie i wszędobylskie są niewierne? ;)

23:51 [zgłoś do usunięcia] kafe_fanka @Słodka cipusia Jeżeli jest naprawdę tak jak napisałaś, to twój nick jest nieadekwatny do twojej osoby. Gdybyś tego nie napisała, to pomyślałabym,e jesteś jakąś dziwką. Czy nieśmiała dziewczyna nie może mieć równocześnie słodkiej cipusi? ;)

Bardzo się wstydzę w obecności dominujących mężczyzn, wtedy bezwstydny rumieniec wpełza mi na policzki i zdradza mą niewinność :(

Gość tomaszprablm
a co przy takiej podrzezcy jak ty by sie miala wstydzic i ,,przewracac,, ze mondrzejsza od ciebie czy twojej glupoty? co sie przy tobie wstydzol?stego co wiem uciekajol od ciebie bo czyjejs glupoty nie ma sie co wstydzic sam sie siebie powinnas wstydzic podrzezczo

Gość dobry?????
czysty nokaut- gratuluje znajomosci kobiecej natury:P:D:D

Kiedyś też byłem nieśmiały, a potem się zmieniłem troszeczkę, chociaż brakuje mi pewności siebie, a wręcz tupetu. Nie lubię tych cech u ludzi, ale z nimi się lepiej żyje (tym którzy je posiadają ;-) . U kobiet jest podobnie, z czasem nabierają one śmiałości, .. . . . . . a poza tym z własnej autopsji, po koleżankach . . . . . . . zauważyłem pewną prawidłowość. Cicha woda, dopóki nie spróbuje pewnych rzeczy, a później, to poznać dziewczyny nie można, szczególnie jeśli jest atrakcyjna i umie wykorzystać swoje walory ;-).

Nie generalizuję, że wszystkie nieśmiałe, przeistaczają się w dz****, bo to byłoby niesprawiedliwe i nieuczciwe wobec kobiet. Znam takie cnotki, dewotki nieśmiałe, a śliczne dla których ta uroda to brzemię, a nie szczęście ;-). Chodziło mi tylko o to, że tylko zdarzają się "przeobrażenia" z nieśmiałej w wampa, co jest pewnie wyjątkiem, ale potwierdzającym potwierdzającym regułę ;-).