Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ałaaaaaaaaaaaaa;(

Przed chwila moj facet...

Polecane posty

Gość Ałaaaaaaaaaaaaa;(

Spałam sobie w najlepsze, a On odsłonił kołdrę i "uderzył mnie" ręcznikiem. Nie wiem jak to opisać, zwinął ręcznik i mnie nim ciulnął :/ mam wielką szramę na plecach i brzuchu aż do krwi, bardzo boli. Jak się wydarłam żeby wypieprzał, to sie obraził i powiedział że nie znam sie na żartach ... :(

Gość no i.........
zartownis:D

Gość kotka74-81
heh...milcz kobieto i nic nie mów. zrób mu jutro to samo, tylko zmocz ręcznik ......a potem krzyknij ....no niespodzianka , na żartach sie nie znasz ...hehe ,,....mina bezcenna

Gość kotka74-81
mokrym boli 3 razy bardziej i większe siniole są

Gość no i.........
a zdziel go kablem od zelazka:D

Gość Hahaha fajnego faceta masz
:D:D:D weź jakiś worek i nasyp do niego gwoździ a potem mu tym przypierdol i z miną niewiniątka: taki żarcik:D:D:D

po co mu powiedzialas zeby wypierdzielal ? myslisz ze jakby wiedzial jaki to bol ci sprawi zrobilby to ... mysle ze po prostu chcial cie klepnąć ale nie przemyslal ze to moze az tak zabolec cie... glupi zart wiec serio nie powinnas az tak sie oburzać na niego...

O k...wa nie zazdroszczę;) takiej pobudki. Może powiedz mu że nastepnym razem wystarczy kawa?? Aaa i pokaz mu oczywiście sińce pod koniec dnia dla zrobienia większego efektu;p Na pewno się przerazi.

Gość na brzuchu i na plecach ?
masz szramę ? czyli uderzył Cię dwa razy czy jak ? bo za jednym uderzeniem nie da rady trafic i w brzuch i w plecy ? słaba prowokacja 1/10