Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uigyugygygy

mezczyzni zaakceptowalibyscie mloda kobiete z taka blizna/?

Polecane posty

Gość fadasdasdaadaddada
NIE! Dla kobiet z blizna mowimy nie! Jest to obrzydliwe, wulgarne i jak dla mnie takie osoby powinno sie utylizowac!!!

Gość Mirella-Morella
Się przejmujesz kobieto ja mam na ciele ok 10 blizn i mój mnie akceptuje.

Gość uigyugygygy
no przejmuje sie zwlaszcza ze mam 20 lat i ta operacja bedzie koniecznoscia :o u mnie

Gość uigyugygygy
tylko jak sie rozebrac potem przed takim mezczyzna plaza sukienki kurwa mac jestem mloda chce zyc normalnie;(

Gość taka sobieeee
widac ze blizna jest w miare świeża mialam podobną która zaczynała sie nad kolanem i konczyła przy kostce w maju minęło 2 lata od wypadku i prawie nic nie widac

Gość uigyugygygy
będę zarywała facetów na rany z Wietnamu

Gość Mirella-Morella
A że się tak zapytam w którym miejscu będziesz tą bliznę miała?

To tylko blizna, jeśli to miało by wpływać na moje postrzeganie drugiej osoby to jakimiż ślepym i pustym człowiekiem musiałbym być.

Gość uigyugygygy
na kolanie:o tak jak na obrazku obrazek z internetu a ja bede miala identyczna po tej operacji

Gość Mirella-Morella
Blizna jest widoczna jeśli jest świeża,ale z upływem czasu coraz mniej ją widać.

Gość jesteś powalona, ja mam na
ramieniu po oparzeniu, na kolanie po wypadku, w dodatku na drugim czerwoną plamę i żyję, chodzę na plażę i rozbieram się przed swoim mężczyzną. Masz niedorzeczne lęki.

Gość Ojeja...
Autorko, blizna to żaden problem :P Powinno Ci być wstyd przed naprawdę chorymi ludźmi, że piszesz teraz takie rzeczy: "chcę żyć normalnie" :P i masz 20 lat, a podejrzewałabym o takie teksty nastolatkę :P Ja mam 21 lat i dużą bliznę pod samą szyją, tak więc nie da się jej nijak ukryć, chyba, że założę golf albo jakiś szalik...nie przejmuje się nią wcale, zakładam sukienki takie jak chcę, nie zakrywam jakimiś apaszkami, nie pudruję itp. bo to na dłuższą metę nie ma sensu. Chcesz, żeby taki mały skrawek ciała Tobą rządził? Decydował jak masz się ubrać, ukrywać? To część Ciebie, blizna po jednym z epizodów Twojego życia. A jeśli jakiś facet z tego powodu nie będzie Cię akceptował to za przeproszeniem chuj z takim facetem :P

Gość uigyugygygy
niby rozjasni ale co z tego w spodniczce juz nie wyjde

Gość wbthbj
a co to za operacja?

Gość hm............................
Popieram Ojeja... w 100%! Naprawdę nie masz pojęcia dziewczyno jakie ludzie mają problemy!

Gość jesteś powalona, ja mam na
ja nigdy nie chodziłam w spódniczce, bo nie mogę opalać tego kolana i żyję, ba mam nawet spore powodzenie. Życiowy problem masz, zaiste... :o

Gość marcoo
jestes niedojrzała. SAMA NAKŁADASZ NA SIEBIE więzy NIESTOSOWNEGO WSTYDU? jesli ktoś ma z tym problem to jego sprawa a nie twoja. jesli ktos ma z tym problem na początku to co potem już nie bedzie miał? chcesz takeigo faceta?? zastanów się co mówisz - rozumiem emocje ale mysl racjonalnie a nie jak kobieta:)

Gość Mirella-Morella
Dziewczyno masz 21, a problemy jak nastolatka:o

Gość uigyugygygy
marko rozumiem ze jestes mezczyzna bylbys z taka kobieta? jetsem niedojrzała mam prawo byc:o mam zaledwie 20 lat kurde

Gość uigyugygygy
20 mam!!!

Gość Mirella-Morella
o sorry 20 lat,ale to i tak nic nie zmienia.

Gość uigyugygygy
:o

Ja mam taką bliznę po wypadku, najważniejsze że: 1. Żyję 2. Chodzę. 3. Jestem zdrowa. Poza tym moja droga ubieram spódniczki, sukienki, chodzę na basen i plażę. To nie koniec świata......

Gość Panienka z sutereny
Ja mam taka blizne na 20 cm dlugosci w okolicach kolana. Normalnie nosze krotkie spodniczki i nigdy mi do glowy nie przyszlo ze komus moze ona przeszkadzac

Gość ladybird_xd
Ja jestem w o wiele gorszej sytuacji ;/ Kiedy miałam zaledwie 2 miesiące (obecnie mam 19 lat) miałam bardzo ciężką operacje która decydowała o moim życiu. Żyje ale po operacji mam dużą blizną na brzuchu długości ok 10 cm idącą przez pępek! ;( Zniekształca mi to nieco brzuch bo jak na tamte czasy kiepsko ją zszyli ;( Od dziecka wstydziłam sie chodzić na basen, nad jezioro itd ;/ Teraz już się do niej przyzwyczaiłam. Jej usunięcie jest bardzo ryzykowne dlatego nie wiem czy sie na to zdecyduje ;( Mam faceta już od 3 lat... jesteśmy zaręczeni, moja blizna nie przeszkadza mu nic a nic. Na początku było mi głupio bo mój narzeczony jest bardzo przystojny i się bałam że mu się to nie spodoba. Ale on mówi że bardzo mu się podobam, mam śliczną twarz i ciało i żadna blizna nie jest dla niego istotna... Także głowa do góry, ja na pewno wolałabym mieć blizne na nodze niż na brzuchu ;/ Jak widzisz są gorsze przypadki niż twój he