Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruizka22

Pieniądze ratują nasz związek ;p

Polecane posty

Gość ruizka22

Wiem ze temat brzmi tak jakbyśmy byli ze sobą dla kasy ale posłuchajcie całej tej historii : Kochamy sie i jestesmy ze sobą 3 lata. W miedzyczasie oboje pokończylismy liceum. Zawsze doskierwał nam brak kasy - on jest z biednej rodziny a ja mam taką zasade ze nie wyciagam pieniedzy od rodzicow. Nie moglismy sobie pozwolic na wyjazdy, na wyjscie do kina czy do knajpy, kazdy grosz był wazny. Wtedy pojawiła sie frustracja, zdenerwowanie ze inni spedzają ciekawie czas a my mozemy brac pod uwage ciagle te opcje darmowe. Znudzily nam sie spacery po łąkach i parkach, zwłaszcza zimą wariowalismy bo kazde z nas mialo potrzebe wyjsc gdzies w kulturalne miejsce, spedzac czas inaczej chociaz raz w miesiacu. Teraz wszystko sie zmienilo, on dostał prace, ja odziedziczyłam 9 tysiecy w spadku. Odrazu odżylismy majac pieniadze, juz sie siebie nie czepiamy o wszystko, nie chodzimy wściekli i sfrustrowani brakiem pieniedzy. Robie kurs na prawo jazdy zeby latwiej dostac prace :) Teraz juz wiem ze bez pieniedzy nawet relacje mogą sie popsuc.

Gość nadvabdvhbd
Kasa rozejdzie się jeszcze szybciej niz ją dostałaś i znów jeszcze większa frustracja, bo zdążycie się przyzwyczaić do lekkiego wydawania kasy...

Gość marzycielka w sandałach
to nie pieniądze was ratują, ale zaczynacie zyc jak ludzie i tyle

Gość ruizka22
Dlatego właśnie zapisałam sie na prawo jazdy, zarejestrowałam sie tez na kurs komputerowy