Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostróżka fioletowa

Chciałabym chodzic w szpilkach i obcasach, ale nie mam gdzie i dokąd.

Polecane posty

Gość ostróżka fioletowa

Pracę mam taką, że musze mieć płaskie buty (mini-szkólka krzewow ozdobnych - błoto, torf, piach itp). Do pracy dojeżdżam samochodem więc chyba na sam czas dojazdu nie będę zakładac szpilek, zreszta źle by się prowadziło. Po domu, czy po podwórku też tak przecież nie bedę chodzić. Na zakupy w lidlu czy biedronce mam brac ze soba szpile na zmiane i jak wysiadam z auta je zakładać, po czym jak spakuję zakupy do bagaznika, wtedy zdejmować? Bez sensu. 90% imprez ze znajomymi to grille i inne posiadówy na świezym powietrzu lub zimą w domu, więc obcasu odpadają. Do żadnych klubów nie chodze bo nie lubię. Więc kiedy mialabym chodzic w szpilkach? Na wesela, co sie trafiaja raz na rok?

mam identycznie! A ja tak kocham szpilki 😭 No ale nie mam gdzie włozyć :( Do kościoła? - nie chodzę :( io stoi cała kolekcja moim butów - nieuzywana, a ja smigam w klapkach i sandałach

Gość blumina
a spacerki popołudniowe wyjscia z przyjaciółką/ mężem Jesli masz dzieci to spacery z dziecmi o ile nie sa w wieku w ktorym trzeba biegac za nimi po piachu ;)

Gość ostróżka fioletowa
wiesz co, i ja i mąż mamy prace fizyczne, wymagające chodzenia po terenie i akurat spacerki nie są nam potrzebne.... Dzieci nie mamy, poza tym mieszkam w zacisznej okolicy, gdzie są polne drogi i nawet jakbym pchała tędy wózek to na pewno nie w obcasach. Do miasta jeżdżę tylko na zakupy spożywcze, przy okazji kupuje też buty na obcasie w których nie chodze

Gość deefty
Do kościoła, w każdą niedzielę

Gość ostróżka fioletowa
nie chodze do koscioła

Gość blumina
Nio a do kina knajpki np. W domku tylko siedzicie? Do koleżanek na kawe nie chodzisz to zacznij w nowych szpileczkach ;)

Gość ostróżka fioletowa
w kinie bywam raz na kilka miesiecy, najzwyczajniej nie lubie kina. Za głosno dla mnie i jakos tak każdy film mi sie nudzi po 20 minutach. Do koleżanek na kawke owszem wpadam, częściej w sumie one do mnie. Ale co, mam jechac autem w szpilkach lub zmieniac jak dojade? Zresztą takie kawki i inne tego typu są raczej na otwartym powietrzu, na trawniku, itp, w miejschach, gdzie sie nie na w szpilkach.

Gość deefty
szpilki nie są dla Ciebie :( wyrzuć je, i po kłopocie.

Gość ostróżka fioletowa
o nie >

Gość kurde mam pomysła
te szpile załóż do łózka jak będziecie z mężem uprawiali seks nieźle go podkręcisz :p

Gość ostróżka fioletowa
up

Gość samochód bardzo wygodnie
prowadzi się w szpilkach :-)

Gość na pewno jest bardziej
podnosze