Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolination

dominacja?

Polecane posty

Mój facet powiedział mi ostatnio, że chciałby żebym była bardziej dominująca. Macie jakieś konkretne propozycje, jak go zaskoczyć? Pytam serio.

To penie problem tkwi w tym że pewnie Twój facet najczęściej wszystko zaczyna.... powinnaś ty to robić... jak to koleżanka wyżej napisała bądź drapieżna...dominacja to jest takie jakby panowanie nad czymś kimś.. rób po swojemu tak żebyś nie pozwolila robić jemu jak On chce ;D

Bardziej dominująca - można to rozumieć na dwa sposoby: -zamiast w każdej kwestii zdawać się na niego, podejmuj decyzje samodzielnie; nie ustępuj w każdym temacie - miej swoje zdanie, naucz się je wyrażać i popierać argumentami ("bo tak" dla facetów nie jest argumentem) -kwestia łóżkowa - inicjuj zbliżenia, bądź w łóżku bardziej aktywna, popuść wodze fantazji, nie kontroluj się. Zależy jaka jesteś - trudno ot tak stwierdzić ci mógł mieć na myśli.

no wiec własnie klasycznie.... to się nudzi.... jak będziecie sie kochać zaskocz go bd chcial cie położyć odepchnij Go lekko żartobliwie i usiądź na nim i przy tym całuj klatkę ;)

Jeżeli seks zwykle uprawiacie w pozycji klasycznej to zacznie u was wiać nudą. Zaproponuj inną pozycję, włóż coś seksownego (jakaś ładna koronkowa bielizna lub pończoszki) lub wykaż inicjatywę.

na początku może, ty bądź na górze.. bądź zdecydowana i drapieżna... ugryź go mocniej...no ale nie za mocno...podrap go paznokciami.. ;) może daj mu sie od tyłu..no nie wiem musisz go wyczuć czego on by chciał...