Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinkaLbn

Objawy ciąży WAŻNE !!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny.. Chciałam se dowiedziec czy wy tez tak macie. jestem w ok. 4 tygodniu ciąży i wszystko mnie wzrusza , ciagle placze.. glupi film jak ogladam to leja mi sie łzy, sądze że nawet gdybym wlaczyla mode na sukces to i tak bym plakała, tez tak mialyscie w tak wczesnej ciazy???

Gość wyuzooo
Oj autorko, takie to ważne ? Ot, zwykłe objawy ciąży, zdarza się.

Gość myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to jakies wazne objawy? Boze, ludzie, nie szalejcie. Skoro jestes w ciazy to sie ciesz a nie szukasz objawow we wszystkim. Niedlugo pewnie stwierdzisz ze deszcz pada bo...jestes w ciazy.

Gość ciąża urojona
no hormony działają -normalne.

nie chodzi o to ze sie martwie!!! boże jakie niektore z was sa nierozumne!! poprostu chcialam wiedziec czy to normalne na ten czas ciazy ii czy dlugo to trwa?

Gość ciąża urojona
nikt ci nie powie ile to potrwa. Każda kobieta ma inaczej. Jedna wymiotuje od samego początku do końca a inna nie ma wcale.

Gość myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jsestem w 24 tc i powiem Ci ze tez czesto placze, poprostu-bez powodu. Nawet nie musze nic ogladac:D Nagle cos mi odbija i placze

dobrze ja wiem ze tak w ciazy bywa ale nie sądziłam ze w tak wczesnej ciazy .. myslałam ze te wszytskie objawy przyjda pozniej... czeste sikanie, płakanie, złość i jeszcze zgaga.. Moim sprawdzonykm sposobem na zgage są banany może którejść pomogą :0

Gość no to pytaj tego
no później to mogą dojść jeszcze i inne objawy albo nie będzie żadnych. Hormony robią swoje.