Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo ja nie mam pojecia...

W co się ubrać na pierwszą randkę??

Polecane posty

Gość trzeba rozmawiać...
Pierwsze foto mi nie wyskoczyło:(, ale co do tych spodni z kokardą to będzie super:).Paznokcie masz pomalowane?

Oczywiście niezależnie od materiału spodni, muszą one mieć dostęp do strategicznego miejsca, jakiś szybki suwak, czy guziki hihi. No to może jednak ta sukienka, żeby ją łatwo ze mnie zdarł. Dziewczyny co myślicie?

Gość 12345wróbelek12345
te z kokardką;)

No właśnie do tych spodni to raczej obcasy :( ale moze znajde cos odpowiedniego :) Na paznokciach mam króciutkie tipsy french ale wyglądają naturalnie :)

Gość trzeba rozmawiać...
Dziny są luzackie a spodnie z kokardą bardziej dziewczęce, ja bym chyba wzięła te z kokardą, ale to zależy w czym lepiej się czujesz:).

Głupie podszywy :P No to te z kokardą :) Kolor mam beżowy, więc może czarna bluzka i bedzie ok :)

Gość trzeba rozmawiać...
Jak paznokcie zrobione, to dobrze:).Weż te z kokardą.Możesz założyć do nich baleriny, niekoniecznie obcas.

Gość logosssss
pończochy, do nich pas, biustonosz i na to jakiś krótki lekki letni płaszczyk :)

Szczerze mówiąc to najlepiej czuje się nago, hehe. Taki żarcik. Taka wariatka ze mnie. No ale zobaczymy do czego dojdzie. Coś czuje, że szykuje się gorąca noc hehe.

Gość logosssss
aaaa, oczywiście bez majteczek :p

Gość trzeba rozmawiać...
Czarna bluzka zawsze jest ok:).

Wielkie dzięki za pomoc :) A myślisz, że baleriny będą pasować do tych spodni?? Tu na kafe dużo się naczytałam, że mężczyźnie nie lubią balerinek :) A Ty podszywie wysil się bardziej bo kipesko Ci idzie ;)

Gość logosssss
balerony nie będą pasować do tych spodni D:

Gość 12345wróbelek12345
no faktycznie, faceci do balerinek miłością nie pałają na ogół :)

Jest lato, więc może letnie buty? :) Cos ala japonki? :)

Gość trzeba rozmawiać...
Jasne, że pasują.Widziałam dziewczynę ubraną w takie spodnie, do tego miała dopasowaną bluzeczkę i baleriny takie w marynarskim stylu i wyglądała świetnie. Nie zapomnij o kuszącym makijażu ust:).Jakiś fajny błyszczyk. Co do opinii facetow na kafe odnośnie balerinek-wiadomo, żeby chcieliby widzieć baby w szpilkach, w mega mini itp.Nie sugeruj się tym.Ja tam nosze baleriny i moj facet nie komentuje.

Gość trzeba rozmawiać...
Najlepiej jak sobie przymierzysz rożne buty i wtedy będziesz wiedziała, ale jak dla mnie baleriny są ok:).

Tak zrobię :) Zawsze mam problem z ubiorem bo wszystki musi mi idealnie pasować, jedna rzecz nie pasuje i już źle :D Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :) Pozdrawiam :)

Gość 12345wróbelek12345
Bo ja...udanej randki zatem:)!

Gość trzeba rozmawiać...
Baw się dobrze:).

Gość ja chodze na randki w
trampkach i mam w doopie co facet o tym mysli, albo mu sie podobam albo nie! a tu biedaczki nie zaloza balerinek, bo facetowi sie moga nie spodobac buahaha

Trzymajcie się dziewczyny. I trzymajcie kciuki, żeby mi strzelił fajnego gola hehe. Papatki.

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zlota zasada - odwalic sie jak najlepiej na 1 randke :) JA SIE PYTAM - DLACZEGO NIE MOZNA SPODNICZKI + NIZSZE BUTY? jesli ktos ma zgrabne nozki to oczywiscie, ze mozna :)) ale skoro bardziej komfortowo bedziesz czula sie w spodniach , to moze hmmm jakeis rybaczki :) fajna bluzeczke do tego + dodatki typu bransoletka, kolczyki (ale bez przesady). ZADBANE paznokcie :D

Gość 12345wróbelek12345
trampki dobrze wyglądają do dzinów :) albo jak się umawia gdzieś w terenie - trudno żeby np. na koncert nad jeziorem w obcasach zapitalać;)

Gość ja chodze na randki w
sa takie, co zapitalaja :classic_cool: ostatnio poszlam z kolezanka na rower, ta sie odwalila jak na impreze, no bo 'zawsze mozna kogos poznac wiec trzeba ladnie wygladac' hue hue. a ja w swoich trampkach mam wieksze powodzenie i przynajmniej od razu debile patrzacy tylko na nogi i doope odpadaja w przebiegach

spodnie z kokardka - bardzo ladne :) ale ja na 1 randke i tak ubralabym jakas ladna sukieneczke :) do ktorej mozna np japonki zalozyc, sandalki jakies. ale kazdy ma swoj gust:) choc ja na ostatnia 1 randke zalozylam taki stroj w calosci - bez ramiaczek, ze spodenkami (ktore wygladaja jak spodniczka:) ), do tego buciki na niskim obcasie i nei powiem, zrobilam dobre wrazenie :D (do dzis jest moim chlopakiem:))

stroj jest wazny dla prawie kazdje kobiety :D ale to nic przy uczuciach na poczatku... hehe :) poczatki sa takei slodkie :D zycze powodzonka :)