Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi puchna

pomocy pomocy NOGI MI PUCHNA

Polecane posty

Gość nogi puchna

dlaCZego puchna mi nogi jak jest goracao??????????????????????????????? POMOCYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość nogi puchna
up

Gość nogi puchna
HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Gość zle krazenie
malo ruchu, zaburzenia hormonalne i woda sie zatrzymuje w komorkach. ja przerabialam to w zeszlym roku. po raz pierwszy w zyciu spuchly mi nogi. cale lato to trwalo. we wrzesniu przyszly chlodniejsze dni i przeszlo. na rzie spokoj choc nie dbam o isiebie duzo siedze . musze sie wiecej ruszac zeby sie to nie powtorzylo. zrob badanie moczu na wszelki wypadek

Gość nogi puchna
Boze dziekuje chociaz jedna odpowiedziec 🌼 umieram doslownie :-( mam tak grube nogi ze szok!!!!!!!!! WODA W NOGACH SIE TRZYMA I BOLI JAK CHOLERA czy jescze ktos mi powie jak mu to przeszlo?????

Gość moja mama tak ma choruje
na nerki ...nacisnij te opuchlizne i zobacz czy szybko wraca na miejsce i czy zostaje długo ślad po odciśnięciu ...tez radze zrobić badanie moczu

Gość nogi puchna
dzieki no jak przyciskam to sie nic nie dzieje. nie ma dziurek zadnych i nic nie wraca. jest po prostu twarde i napiete buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nosze takie rajtuzy ciasne od lekarza pije herbate z pokrzywy a nic nie pomaga latam po lekarzach i nikt nic nie wie najgorsze ze bola okropnie ledwo chodze i sukienke zalozyc to tylko pomazyc se moge buuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie chce mi sie zyc :-(

Gość moja mama tak ma choruje
nie otwiera sie link więc musisz go skopiowac i wkleic w przeglądarke :O

Gość nogi puchna
dziekuje bardzo to bardzo mile ze mi wyslalas linka, przyda mi sie :-(

Teściowa miała podobnie i dostała jakieś tabletki, jak to ona mówi "na odwodnienie" i faktycznie jej pomogło.