Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjakżyć

jak dojść do siebie po zakończeniu TOKSYCZNEGO ZWIĄZKU ????

Polecane posty

Gość Duśśśka84
spierdalaj z tym tarotem

Gość szczotkowalnia
Dziewczyny, zacznijcie się szanować a nie uzależniacie się od pospolitego doopka jak pies od miski!!!!! Macie po 22-23 lata i piszecie o przegranym życiu????? To chyba jakieś jaja!!!!! Brać się za siebie ale już!!!!!

Gość Duśśśka84
łatwo powiedziec ;)

Gość ooe
jest tu ktos?

Gość klikk
ooe, jest

Gość ooe
dziewczyny gdzie jestescie?

Gość schoolin'girl
Ja miałam to samo, ale od 10 miechów (odkąd rzuciłam to bydło - związek trwał 2 lata) mam się całkiem spoko, z autopsji napisze, że pierwsze miesiące są najgorsze, potem człowiek ma już grubsza skórę i wie, że to nie jego wina. A przyznam szczerze, że tyle upokorzeń, upodleń i bólu ile zaznałam to i tak się dziwię, że nie zawisłam na jakimś drzewie gdzieś w okolicy. Mój ex i jego "cudowna" rodzina zrobili ze mnie strzęp człowieka, no ale niestety tacy ludzie też chodzą po tej ziemi - ale - what goes around comes around - mam nadzieje, że jeszcze za to wszystko zapłacą - najwyższą karę, amen ;) Ale Dziewczyny głowa do góry, są na tym świecie jeszcze fajni faceci ;)

schoolin , dokładnie takie same mam odczucia , tylko że ja straciłam 7 pięknych lat, bezpowrotnie , z takim bydlęciem ...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja w przyszlym tygodniu sie wyprowadzam po 3 latach zwiazku.boje sie co to bedzie ale na szczescie mam przy sobie pare bliskich mi osob ktore sa za mna.czuje ze jego juz nie kocham za te wszystkie krzywdy i chce byc wolna.tez bylam rozbita psychicznie nie wiedzialam co zrobic chcialam ze soba skonczyc ale zobaczylam swiat z innej strony.

Dziewczyny powiem Wam szczerze, ze nie spodziewalam sie, ze jest nas troche w podobnej sytuacji mam nadzieje ze uda nam sie stanac na nogi

ja calkiem dobrze jest mi tylko smutno ze po prostu po raz kolejny sie zawiodlam i ostatnie prawie 2 lata byly dla mnie pieklem a zycie takie krotkie. Zaluje ze w zeszlym roku do niego wrocilam myslalam ze sie zmieni jeszcze w tedy go kochalam i dalam szanse.

najwazniejsze to uwierzyc w siebie i myslec pozytywnie

a mnie zgnoił gnój , po 7 latach , wakacje miał jak marzenia , bo mam kontakty za grosze , a i tak po drodze walił kogo popadło , jeża by przeleciał , kurwiarz do potęgi , dlatego mam dość tego światu , Lepper to miał odwagę ...mi jej zabrakło , a miałam takie chwile , bo jak zapomnieć ?

mam 21 lat

wiem mlodziutka ale po wielu przejsciach dopiero gdzies od 2 miesiecy sie dobrze czuje tak to myslalam jak tu z soba skonczyc ale teraz sobie postanowilam ze bede tak dlugo szukac az znajde swoje miejsce na ziemi

no co ty jeszcze mloda jestes napewno jeszcze kogos znajdziesz przy kim poczujesz ze zyjesz najwazniejsze to otworzyc sie do ludzi a nie zamykac we wlasnym swiecie.ja wlasnie dzieki ludziom wiele zrozumialam zobaczylam ze swiat wcale nie jest taki zly i nie ma co sie zamykac.

ja wlasnie w pracy jestem a tobie jak mija?

jesli czujecie sie samotne to dobrym rozwiazaniem jest psiak meszczyzny moze nie zastapi ale potrafi sprawic wiele radosci.ja od pol roku mam mojego maluszka i ciesze sie ze jest mozna powiedziec ze troche mi lzej nie czuje sie taka samotna.oprucz tego pieska trzeba wyprowadzac a co za tym idzie zaczelam przebywac wiecej wsrod ludzi.wczesniej bylam zamknieta w swoim swiecie i nie wychodzilam nigdzie i psiak w moim zyciu zmienil naprawde wiele

wczesniej juz go ostrzegalam ale ciagle byl przekonany ze tego nie zrobie...wczoraj mu powiedzialam o wszystkim ze wszystko juz ustalone widac bylo szkok w jego oczach. Odrazu padlo pytanie czym mam kogos odpowiedzialam mu ze nie, potem zapytal dlaczego nie moge byc taka jak przez ostatni tydzien z tym ze przez ostatni tydzien to ja go calkowicie olalam.on wstawal rano jak ja jeszcze spalam i wracal jak juz bylam w lozku i tyle sie widzielismy.za to ja milo spedzilam ten tydzien z przyjaciolmi proponowal zebysmy cos porobili ale ja ciagle mowilam ze zajeta jestem.

Gość schoolin'girl
Mój podobno ma się całkiem nieźle, ale on taki przymuł, że się wcale nie dziwie. Ostatnio doszły mnie słuchy że ktoś u niego jakaś laskę widział o 7:00 rano więc znalazł jakąś głupszą od siebie co mu 'daje' za darmo, bo to taki narcyz - że mógły całą Polskę odarować tym swoim narcyzmem, dobrze że nie mam z nim już nic do czynienia, bo jedyne na co zasługuję to ominąć go z twarzą jakby się miało przed sobą gówno :))))