Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janos72

facebook pytanie

Polecane posty

Gość Janos72

czy zablokowaliscie kiedys kogos na facebooku albo ktos was?

Gość Janos72
w zwiazku z tym mam pytanie czy to prawda ze jesli masz wspolnych znajomych z ta zablokowana osoba to: - nie widzisz komentarzy zablokowanej osoby na profilu znajomego? - na swojej tablicy nie widzisz jak znajomy komentuje zdjecie albo post osoby zablokowanej?

Gość Janos72
generalnie chodzi o to czy nie widzisz absolutnie niczego co zwiazane z zablokowana osoba? i czy ona nie widzi niczego co z Toba? (jesli dodasz komentarz wspolnemu znajomemu to tez nie widzi? )

Nie zobaczysz zadnych komentarzy tej osoby, ani "lubie to", rowniez nie znajdziesz danej osoby w wyszukiwarce facebooka. To samo jesli ty kogos zablokujesz. Po prostu obydwoje bedziecie dla siebie "niewidzialni"

Gość 66we5ywet
ja pierdole, mamy 21 wiek a niektórzy nadal używają facezbooka :O

Gość Janos72
to dla pewnosci jeszcze przyklad. wspolny znajomy dodal zdjecie. osoba zablokowana skomentowala czy ja to widze? ok, nie widze ale czy po prostu tak jakby nie bylo tego komentarza? bo przeczytalem gdzies ze wtedy bede widział tak jakby cenzure - czarny pasek na tym co napisala osoba zablokowana :o

Gość goshhhhhhhh
dlaczego nie mozesz przeczytać na FAQ w facebooku?

autorze nie będziesz nic widział! NIC! a do 66we5ywet: "ja pie**ole, mamy 21 wiek a niektórzy nadal używają facezbooka" a co mam przesiadywać na nk? :classic_cool: a co proponujesz w 21 wieku?:)

Janos, niewazne ilu wspolnych znajomych macie, jesli ty kogos zablokowales lub ktos ciebie, nie widzicie swoich komentarzy. Czyli jesli osoba zablokowana skomentuje zdjecie waszego wspolnego znajomego, dla ciebie nie bedzie po prostu nic widoczne, czyli zdjecie bez komentarza

Gość felicja oirdkjfsf
a czego teraz mają ludzie używać w 21 wieku, "Naszego Booka"? :D

Gość Janos72
dzięki Wam za odpowiedzi ostatnie pytanie :D a jesli jakis znajomy doda osobe ktora zablokowalem do swoich znajomych to na tablicy tej osoby nie bede widziec ''x i osoba zablokowana sa teraz znajomymi'' ?? nie pojawi sie to na mojej tablicy?

Janos, nie bedziesz tego widzial. Nie bedziesz nic widzial co dotyczy tej osoby :)

Gość Janos72
ok dzieki a jak zablokuje ta osobe to oczywiscie ona sie o tym nie dowie? nie przyjdzie jej zadna wiadomosc?

Gość Janos72
Fairy? :D

Gość Janos72
Fairy?

Gość Janos72
Fairy?

Gość gość
Nie dowie sie, nie przyjdzie jej wiadomość.. Ale pewnie po jakimś czasie zauważy że Ty nagle "wyparowalas" z tego facebooka wiec sie domyśli