Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam problem

Źle się czuję z długimi włosami

Polecane posty

Gość ale mam problem

Powiadają że mężczyźni lubią długie włosy, a ja jak mam długie to się czuję źle. Czuję się jakbym była taką nimfą morską z rozwianym włosem za łopatki, jakbym nie była sobą tylko kimś innym. Normalnie noszę takie za ramię i jak urosną to obcinam. Niby to atrakcyjne te długie włosy a mi się nie podoba na sobie. ktoś ma tak samo? Wie z czego to wynika?

Gość ale mam problem
no okej ale zastanawia mnie w czym to tkwi i dlaczego tak jest, lubię być atrakcyjna i mogę włożyć nawet mini ale z długimi włosami czuję się jak prostytutka ktoś tak ma?

Gość ale, ale,
jestes jakaś dziwna, jak wolisz miec krotkie to zetnij :o poza tym, to, że coś komus sie wydaje ładne innemu juz nie musi, nie każdemu też pasują dlugie wlosy

Gość ale mam problem
mogę sobie ściąć ale zastanawia mnie moje podejście i z czego wynika to po za tym więcej jest osób którym pasują długie niż tych którym pasują krótkie :D Mój chłopak mnie prosi żebym zahodowała a ja się będę czuła jak ku*wa :D

moje wlosy sa krecone( za lopatki.) mam ich serdecznie dosc. ciezko utrzymac lad :O zmęczyła mnie ich pielęgnacja :O nie podobam sie sobie. :O juz odliczam dni do wizyty u fryzjera. zetnę tak do ramion :D

Gość sdsdsdsdfdfdfdfdf
zabawne jest to ze pewnie dajesz dvpy swojemu chlopasowi a nie czujesz sie jak dziwa, a jak masz dlugie wlosy to sie tak czujesz :O ja mam dlugie bardzo, dvpy chlopakowi nie daje wiec nie czuje sie jak prostytutka 🖐️

Gość ale mam problem
a wiecie może na jaką długość rosną maksymalnie włosy na pipce? bo może tam bym zapuściła? Długie to długie, niewazęn w jakim miejscu :)

Gość ale mam problem
"Za łopatki to średnie są, nie długie" myślałam że średnie to są za ramiona ale nie wiem "To noś koka albo warkocz, k**wy tak się zazwyczaj nie noszą" hahah ale mój chłopak chce abym je rozpuściła jakz ahoduję żeby było widać długość :D " zabawne jest to ze pewnie dajesz dvpy swojemu chlopasowi a nie czujesz sie jak dziwa, a jak masz dlugie wlosy to sie tak czujesz " no to dziwne ale tak jest, ale jak mam te długie włosy to się czuję taka delikatna krucha taka jakbym zapraszała obcych mężczyzn do "chodź zaopiekuj się mną" a ja taką osobą nie jestem "no dziwne... ja właśnie w "mini" czułabym się bardziej jak dzi**a niż z długimi włosami..." wiem że dziwne

Gość ale mam problem
hm ale ja wygladam zle w warkoczy choc ogolnie dobra opcja :D