Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczka kora

propozycja

Polecane posty

Gość suczka kora

Hejka. Moje ogłoszenie jest skierowane do swego rodzaju fetyszystów :P zaznaczam ze interesują mnie tylko panowie szczupli od 20 lat w górę. mam w głowie swój mały scenariusz podstawą spotkania i całkowitym wymogiem jest to że spełnisz poniższe punkty w stu procentach. Coś o mnie- jestem 20 letnią nie wysoką, szczupła studentką, przy tym jestem też brunetką i chodź to trochę krępujące jestem nie golona :P ( chodzi tylko o szparkę ) lubię tak i tak ma zostać J PODSTAWĄ DO SPOTKANIA JEST RÓWNIEŻ Nagranie filmu moim telefonem na mieście czy w samochodzie jakoś sobie poradzimy a w domu po prostu postawi się telefon na jakiejś szafce. Film ten jest tylko i wyłącznie do mojego wglądu. 1. Spotykamy się w mieście gdzieś na drinku, ja w spódniczce bez majteczek. Gadamy, pijemy itp. Ty w tym czasie dyskretnie mnie macasz po nogach, szparce i tyłeczku. 2. Po drinku idziemy do sklepu zoologicznego gdzie kupujemy smycz, obrożę, miskę i zabawkę dla psa. * może być też psia karma. 3. Po zakupach jedziemy do Ciebie ( samochód wymagany ) - Ja jako suka jadę albo w bagażniku albo z tyłu na podłodze albo z tyłu bawię się sobą. 4. Co będzie działo się u Ciebie. - założysz mi obroże i smycz która kupimy dasz mi zabawkę i będziesz mnie traktował jak suczkę ( psa ) - będę robić za twój podnóżek podczas gdy będziesz oglądał telewizję. - karzesz mi jeść z miski którą kupimy. - posprzątam twoje mieszkanie nago. - wypastuje twoje buty językiem. - na koniec zrobię Panu dobrze ustami i będzie Pan mógł skończyć do wyboru - w buzi, na twarzy, na piersiach. CENA takiego spotkania to 200zł wszystkie inne dodatki są do ustalenia za określoną dopłatą J Propozycję itp. Proszę przysyłać na maila; proncepolo@gmail.com wraz z kilkoma fotkami, kilkoma słowami o sobie, czymś na zachętę i ewentualnymi dodatkami J Pozdrawiam suczka kora

Gość cahuchau
to sie porobilo w tym kraju