Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhhhh

Mam czasami dosyc mojego nudnego i uporzadkowanego zycia

Polecane posty

Gość Ehhhhh

Dzien w dzien to samo. Wszystko podporzadkowane dzieciom i mezowi. A ja bym tak chciala pomyslec tylko o sobie, zrobic cos tylko dla siebie. Ehhh no coz, chcialo sie miec rodzine to mam.

Gość ptasiek nastroszony
zaszalej ! trza poswirowac aby nie zwariowac, tylko madrze zaszalej by wrocic.....

nie wierzę że 24 godziny na dobę jesteś zajęta dzieciakami i mężem :O jesteś leniwa po prostu i tkwisz w swoim martwym punkcie 🖐️

Gość Ehhhhh
Ale ja nie chce szalec. Chce tylko miec troche czasu dla siebie a nie spedzac go 24 h na dobe z dziecmi. Kocham je ale jak kazdy potrzebuje pobyc troche w innym otoczeniu. Chcialabym isc na studia ale dzieci male i zawsze problem. Potem bede stara i juz dupa. Mam co chcialam.

Gość Ehhhhh
Pijany a masz dzieci? Nie wyzywaj mnie skoromnie nie znasz.

Gość miławrocławianeczka22
To po co tak szybko się na dzieci decydowałaś?

gdzie Cię wyzwałam kobieto? :O nie mam dzieci, ale znam osoby które je maja i spełniają się, a znam i takie które szukają tylko usprawiedliwień nie zależnie od posiadania dzieci/psa/chorej matki, chodzi o to że marnujesz swój potencjał(?), nie spełniasz się...

Gość eee ja mam dzieci i prace
i studia zaoczne. da sie, tylko trzeba zmienic podejscie. nie oni sa calym zyciem, tylko dodatkiem do niego :classic_cool: PS skoro 24h im poswiecasz, to siedzenie na kafe i spanie, sranie tez w to wliczasz? a siku robisz dla meza czy dla dzieci?

Gość ptasiek nastroszony
może się na polu społeczno-politycznym wyżyj

Gość Ehhhhh
Nie moge isc na studia bo naprawde nie mam z kim zostawic dzieci to po pierwsze a po drugie to musialabym dojezdzac 50 km a same studia tez troche kosztuja.

nie zrzędź, są ludzie, którzy nie mają rodziny, bo nikt ich nie chce - oni dopiero maja problem...