Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowaga

Niedowaga Pomocy

Polecane posty

Gość niedowaga

180 cm i 59 KG i 24 cm Biceps Zostać Arnoldem Waszym zdaniemWszystkie tematySzukaj: LogowanieZaloguj się, aby przejść do swoich ustawień -------------------------------------------------------------------------------- E-mail OnetHasło Loguj się bezpiecznie Zapamiętaj mnie Zapomniałem hasła -------------------------------------------------------------------------------- AnulujZaloguj Co oznaczają gwiazdki? -------------------------------------------------------------------------------- Zalogowani użytkownicy mają możliwość budowania własnej kariery na forum. Pozytywna aktywność forumowiczów jest nagradzana punktami. ródłem punktów jest zarówno ilość komentarzy (i dopowiedzi do nich) jak i ich jakość (ilość otrzymanych głosów). Po zgromadzeniu odpowiedniej ilości punktów przy Twoim nicku pojawi się kolejna gwiazdka, a Ty otrzymasz dostęp do nowych funkcjonalności forum (np. posiadanie drugiej gwiazdki upoważnia Cię do ustawienia sobie awataru). Naruszanie zasad forum jest karane punktami ujemnymi i w konsekwencji może spowodować degradację o niższy poziom. Zalogowanyotrzymuje dostęp do ustawień ogólnych swojego profiluKomentatorużytkownik, który już zdobył zaufanie zarówno moderatorów, jak i forumowiczów, ma możliwość ustawienia awataruStarszy komentatormoże ustawić sobie opis na stronie profilu oraz dodać stopkę dołączaną do jego komentarzyEkspertużytkownik, który cieszy się popularnością i uznaniem innych forumowiczów. Jego posty są specjalnie wyróżniane.Przynależność do elity odzwierciedla jego pozycja w rankingu. -------------------------------------------------------------------------------- OK Głosowanie -------------------------------------------------------------------------------- OK się śmiejecie ale zobaczcie 180 cm i 59 KG i 24 cm Biceps niedowaga dzisiaj, 17:38 To jest waga dla kobiety a nie dla faceta. I co mam zrobić do endokrynologa się wybrać ? To nie jest normalne a mam 30 lat. Dieta i suple nie pomagają. 2 lata temu zaczałem ze znajomymi jeść tylko w mac-donaldach i innych fast foodach ziomki utyli na tym smieciowym zarciu ok 25 kg w ciagu tych dwoch lat a ja stoje cały czas na tej samej wadze znajomi maja wiecej ruchu niz ja a utyli a ja nie. Do rekordów guinessa sie nadaje , może wpierw w rozmowach w toku bym wystapił , moze by mi pomogli. Jakie badania zrobić czy coś zawsze byłem chudy ale ludzie z wiekiem tyja a ja mam wage i posture wychudzonego gimnazjalisty to nie jest normalne , własnie w wiadomosciach podawali ze jest duzy problem z nadwaga u dzieci , ja jak bym chciał miec nadwagę okropnie mi sie zyje bedac chudzielcem i co bym nie robił to nie tyje. Pomocy bo ja tu ginę :(

Gość niedowaga
może ktoś tak ma i coś poradzi albo wiec jak mozna by zaradzić

Gość niedowaga
może ktoś tak ma i coś poradzi albo wiec jak mozna by zaradzić rok temu probowałem diety na mase i cwiczen do tej diety po poł roku stosowania tych cwiczen i diety oraz odżywek wysokobiałkowych udało mi sie przytyć niecałe 4 KG po czym po 6 tygodniach moze mniej te niecałe 4 kg schudłem spowrotem do poprzedniej wagi 59 kg. Lekarze mowia ze wszystko ok Badania krwi jak u rolnika Hemoglobina ponad 19 i z kazdym rokiem rośnie o jedna jednostke. Zanik mięśni , tasiemiec , nowotwór , albo co jeszcze ? Pokazywali w TVP w wiadomościach że dzieci nie mają ruchu i tyją , to niech mnie zobaczą ja moge nie miec ruchu w ogole i za nic nie utyje moge nawet nie wstawać z łóżka przez dwa miechy tylko tak by do wc pojsc i tak chwilke pochodzić by nie było odleżyn i tak nie utyje i tak mimo ze nie bede miał ruchu.

Gość niedowaga
up

Gość niedowaga
w gore