Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammi0000

Kiedy Waszym dzidziusiom odrosły włoski?

Polecane posty

Mój synek miał czarną gestą czuprynkę po urodzeniu. Z czasem włosy mu wyszły, a ja niestety za namową teściowej kąpałam go w rumianku, który ponoć rozjaśnia kolor włosów. Teraz synek ma skończone 7 miesięcy, zaczynają mu odrastać, ale jasne, może troszkę ciemniejsze od blondu, ale zupełnie inne. Myślicie, że będzie miał gęste jak na początku?Jak to u Was było? I kiedy , zaczyna się martwić, że rosną mu zbyt wolno.

Gość pit z zusu
mój syn miał czarne włosy jak się urodził( podobnie jak ja) teraz po roku ma ciemny blond. na początku też mu włosy się wytarły, z tyłu głowy miał łysy placek, który zaczął powoli zarastać ok 6 miesiąca- teraz nie widać go w ogóle. Nie masz czym się martwic moja kuzynka do roku była praktycznie łysa, potem miała piękne gęste włosy.

Gość mamusia lysolka
mojej corcze zaczely naprawde rozsnac wlosy jak mialam 15 miesiecey. Wczesniej miala lysika,e a potem meszek. NIedlugo bedzie miala dwa latka a ja jej jeszcze nie obcinalam wloskow, bo nie ma czego obcinac . Nawet gryzwki porzadnej nie ma, z tylmu wloski ledwo nachodza na szyje. NJadizewniejsze jest to, ze ja i maz mamy ladne geste wlosy.

Gość smerfetkaaaaaaa
ja podobno jak się urodziłam to byłam najczarniejsza na oddziele, później włosy wypadły i powoli odrastały w kolorze blond. Mój syn podobnie ...

Gość mamusieńka..
moja córka jak się urodziła miała krucze czarne włosy teraz ma rok i jest jasną blondynką. Wszyscy myślą że jej rozjaśnialiśmy jakoś ale jej po prostu samo sie tak zrobiło:)

Gość ogórkolubna
Mój jak miał 7 miesięcy, to też jeszcze łysy był. Dopiero tak jak zbliżał się do roczku, zaczęły mu rosnąć normalne włosy, wcześniej to tylko taki meszek był. Ale wiecie, mnie się podoba, jak małe niemowlę jest takie łyse, jakoś gęste czupryny nie pasują mi do małych niemowlaków.

Gość ogórkolubna
I też urodził się z ciemniejszymi i trochę gęstszymi włosami,a potem łysy i jasny blondyn się zrobił. Dzieci często mają w takim wieku jasne włosy. Właściwy kolor ustali się dużo później.Ja jako małe dziecko jasna blondynka, później ciemny blond, a jak dorosłam, to stałam się ciemną szatynką.

Gość gryczka
Syn urodził się z dosyć ciemnymi włoskami i tak naprawdę nigdy mu nie wyszły. Trochę się wytarły z przodu, ale bez przesady. Nie było takiego momentu żeby był łysy. Obecnie ma 8 miesięcy i fajną czuprynkę, choć niezbyt gęstą póki co. No i zjaśniały mu włoski, jest teraz blondynem. Ale myślę, że to się jeszcze zmieni. Ja byłam blondynką gdzieś do 5 roku życia, a teraz mam brązowe.

Gość moja córcia urodziła się z
czarnymi włoskami które nie wypadły, wytarł się tylko pasek z tyłu głowy, a całe włoski się rozjaśniły aż po ciemny blond, wytarty pasek włosków dawno już zarosnął, mała ma prawie 2 lata, a włoski możemy już wiązać w kucyki ale mała nie lubi ;) grzywkę podcinałam już kilka razy