Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blowwww

PRAWDZIWI przegrańcy...

Polecane posty

Proszek, co prawda to tej sałaty mam tyle co kot nasrał, bo robię tlyko na jutro do pracy, ale nie bede harpagon i się podziele. Gdyby chodziło o piwo, na pewno bym odmówiła, ale sałata to tam choy, zwłaszcza, że ponoć się odchudzam.

Nie dzięki ;) O tej godzinie już nie jem...poza tym jak wcześniej wspomniałam,zjadłam parówki.

no i jeszcze wewalam do tego jajko na twardo i twaróg, który udaje mozarellę.

haha proszek no ja też mam tylko parówki,jajka(ale nie cierpię),masło,mleko ..no i to wszystko.

dziewczyny, co Wy tak te parówy wcinacie :O Wy to pewnie jeszcze jakieś dodatkowe korzyści z tego macie (ale mi sie kurva rymuje wiejsko) A w parówkach taki świństwa można znaleźć, blee. Blowwww, jajek nie jesz (to Ty nie jesz, tak?) a parówy wcinasz

Gość Apanvayumudra
Wy to nie jesteście przegrancami tylko obsrańcami. Żadne z was nie wie co to prawdziwa depresja. Jakbyście ją mieli byście tu ani minuty na tym forum nie siedzieli. Dupicie tu kiepy na takich wątkach i to wam za onanizowanie robi na czele z tym zdeklarowanym autystycznym palantem przed poniedziałkiem a po sobocie. Miłosierne Ch.wam d. do września jak się szkoła zacznieO ile do niej wogóle chodzićie.

no nie wiem,jajka mnie brzydzą..no nie wiem dlaczego:O ..a parówki są dobre ;)

Widzę,że dużo ludzi sie nami zainteresowało..ostatnio. Kurva tak chodzimy do szkoły:O Ja po wakacjach idę do 2 gim a Wy?:classic_cool:

aha! i w ogóle a nie wogóle .. no ja taka gówniara to wiem,a Ty nie?:O

Gość apanvayumudra
Taaaa brawo. Dobrze że wiesz jak żyjesz i nie srasz pod siebie.

Gość appanvaumudra
Kultura nie odmładzaj się bo wszyscy wiedzą jak przydupiłaś na maturze. Niech ci blowww korepetycji udzieli z ortografi a ty ją naucz gotować parówki. Będzie tworzyć zgrabny i dynamiczny tandem młodzieży specjalnej troski